Solutii GENESYS SYSTEMS pentru Telecom si Utilitati

Locul desfasurarii: Hotel Crowne Plaza, Bucuresti

Organizator: GENESYS SYSTEMS

Solutii GENESYS SYSTEMS pentru Telecom si Utilitati

Activitatea companiilor moderne si cu adevarat eficiente se bazeaza pe functionarea impecabila a platformei IT&C de care dispun. Arhitectura hardware si software optim dimensionata, disponibilitatea si accesul securizat la infrastructura IT din orice locatie, comunicarea si colaborarea, viteza de procesare a datelor, siguranta informatiilor - iata numai cateva elemente fara de care afacerea nu poate functiona asa cum va asteptati.

Zilnic utilizati zeci de echipamente in care ati investit si pe care le folositi pentru activitatile destinate satisfacerii cerintelor clientilor in cele mai bune conditii. In plus, alegerea oricarei solutii de management este un proiect important, cu atat mai mult alegerea unei solutii de tip CRM, aceasta devenind parte integranta a proceselor dumneavoastra zilnice de business.

Pentru a va oferi raspunsuri la provocarile de business cu care va confruntati zi de zi, GENESYS SYSTEMS are placerea sa va invite la Conferinta „Solutii GENESYS SYSTEMS pentru Telecom si Utilitati”, care se va desfasura Joi, 28 Februarie, la Hotel Crowne Plaza - Sala Valahia, incepand cu ora 10.00.

Cine participa
Conferinta se adreseaza specialistilor din departamentele tehnice, vanzari, achizitii, operatiuni si managerilor sau administratorilor IT din companiile de Telecom si Utilitati din Romania, Moldova si Bulgaria.

Data limita de confirmare este marti, 26 februarie.

Simona Bogdan
PR Manager

Despre GENESYS SYSTEMS

Despre GENESYS SYSTEMS

GENESYS SYSTEMS este unul dintre cei mai importanţi furnizori IT&C de soluţii, sisteme, servicii şi software din România. Înfiinţată în 1994 şi deţinând certificările Sistemului de Management al Calităţii conform ISO 9001:2001, Sistemului de Management al Securităţii Informaţiei ISO 27001:2006 şi Sistemului de Management de Mediu ISO 14001:2005, compania are în prezent peste 100 de angajaţi, localizaţi în cele 3 sedii din Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca. În cei 15 ani de activitate, GENESYS SYSTEMS şi-a dezvoltat competenţe deosebite în cele 4 direcţii strategice, componente de bază ale conceptului 4S:
• Soluţii complexe pentru companii şi instituţii mari, soluţii pentru IMM-uri;
• Servicii profesionale pentru o gamă largă de produse IT&C;
• Sisteme - proiecte naţionale şi regionale de anvergură bazate pe sisteme integrate sau standard;
• Software - produse proprii şi aplicaţii dezvoltate la cerere.

Despre GENESYS DISTRIBUŢIE

GENESYS DISTRIBUTIE (www.genesys.ro) este dedicată distribuţiei cu valoare adaugată de echipamente şi produse de marcă prin reselleri IT&C, integratori de sistem şi retaileri. Între mărcile promovate de GENESYS DISTRIBUŢIE, care are peste 30 de furnizori internaţionali, se numară DELL, Netgear, Allied Telesis, AMP Netconnect, Eaton | Powerware, Corning, Newave, Citrix, ThinPrint, National Instruments, SimpleTech, Samsung, şi altele. GENESYS DISTRIBUŢIE ocupă poziţii de top în toate domeniile abordate: computere, electroalimentare, cablare structurată, networking, software, storage şi periferice.

Participare: Intrare libera