Bucurati-va de un plus de calitate si functionalitate cu noua imprimanta Dell Laser 1100

BUCURESTI - 1 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Imprimanta Dell 1100 a fost dezvoltata din dorinta de a oferi tuturor utilizatorilor de echipamente periferice Dell cea mai buna calitate de imprimare a documentelor la un pret convenabil pentru toate buzunarele.

Cu viteze de printare de pana la 14 pagini A4/minut si o rezolutie de 600 x 600, 1100 raspunde perfect nevoilor acestor utilizatori, dovedindu-se ideala pentru home-users sau birouri mici de lucru.

Cu o dimensiune de numai 358 x 299mm si o modalitate de lucru ultra-silentioas, 1100 ofera suport pentru o gama variata de activitati precum printarea etichetelor, a plicurilor, cardurilor si chiar a foliilor transparente.

Extra Performanta:
- viteza de tiparire mare, pana la 14ppm format A4 pentru eficienta si productivitate ridicata
- grafica si text la o calitate profesionala prin rezolutie de 600dpi
- ocupand o suprafata mica si cu un design compact permite accesul la toate functiile utilizand un spatiu redus

Super accesibila:
- cea mai accesibila imprimanta laser Dell (ieftina)
- consumabile cu o capacitate ridicata, de pana la 2000 pagini (imprimanta se livreaza cu toner cu capacitate de 1000pg)
- ocupa o suprafata mica si are un desing compact pentru economie de spatiu si integrare in orice mediu
- costul de tiparire pe pagina redus
- volum lunar de tiparire de pana la 5000 pagini
- functie de economisire a tonerului

Usor de utilizat:
- documentatie disponibila in 17 limbi
- usor instalabila atunci cand se cumpara impreuna cu un sistem Dell (plug and play)
- se poate utiliza cu medii de tiparire multiple inclusiv etichete, plicuri, carti postale si folii transparente
- compatibila cu sistemele de operare MS Windows (98, ME, 2000, XP)
- buton de anulare a tiparirii
- zgomot redus in timpul functionarii (53dbA in timpul tiparirii)

Despre GENESYS

GENESYS (www.genesys.ro) este o companie înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).

Simona Bogdan
PR & Communications Manager
Telefon: (021) 242.05.43, (0725) 187.800
Fax: (021) 242.05.43