Campanie promotionala Novell si prin GENESYS

BUCURESTI - 8 septembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

In perioada august-octombrie 2005 Novell desfasoara in Romania o importanta campanie de promovare pentru cateva dintre cele mai cunoscute si apreciate produse ale sale.

Campanie promotionala Novell si prin GENESYS

Plecand de la premiza ca mediul IT al unei intreprideri trebuie sa ofere siguranta,
stabilitate, performanta si nu in ultimul rand costuri reduse, Novell a creat un singur produs care reuneste:
-cea mai recenta versiune a sistemului de operare - Novell Open Enterprise Server
-pachetul complet pentru managementul mediului IT – Novell Zenworks 7
-sistemul de email, colaborare si managementul documentelor – Novell Groupwise 7

Novell Open Enterprise Server (OES) - este cea mai recenta versiune a sistemului de operare Novell, fiind totodata primul produs care include atat kernelul de Linux cat si pe cel de NetWare. In Novell Open Enterprise server sunt practic incluse:
- Sistemul de operare NetWare
- Sistemul de operare SuSE Linux Enterprise Server 9
- Application services
- File and storage services (data protection, iFolder, iSCSI, NetStorage, Novell Storage
Services, Novell Network Attached Storage Protocols)
- High-availability Services (Novell Clustering)
- Management Services (iManager, Server Consolidation Utility, Zenworks Linux
Management)
- Networking and productivity services (iPrint, Virtual Office, Novell client for Linux, etc)
- Identity management and security services (eDirectory, NMAS, Nsure Identity
Manager)

Novell Zenworks Suite 7 - este solutia Novell pentru managementul resurselor si mediului IT. Produsele ce alcatuiesc pachetul sunt: Desktop Management, Linux Management, Patch Management, Server Management, Handheld Management, Personality Migration, Data Management si Software Packaging.

Novell GroupWise 7 - este cea mai recenta versiune a sistemului de email si colaborare care poate oferi suplimentar:
- Managementul documentelor
- Suport pentru Netware, Linux si Microsoft
- Calendar si instant messanging
- Web access
- Spam filtering, etc.

GENESYS este partener de distributie Novell – SUSe Linux din anul 2000, precum si Centru de Training.
Toti cei interesati de aceasta promotie Novell sunt rugati sa contacteze echipa noastra de vanzari la adresa sales@genesys.ro, iar programa de cursuri de poate consulta la: http://www.genesys.ro/gsrsite/training.jsp

Despre GENESYS

GENESYS (www.genesys.ro) este o companie privata, înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).

Simona Bogdan
PR & Communications Manager
Telefon: (021) 242.05.43, (0725) 187.800
Fax: (021) 242.05.43