Cursuri AMP@GENESYS

BUCURESTI - 29 septembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Recunoscut ca lider mondial in elemente de telecomunicatii si produse pentru cablare, AMP Netconnect parte din Tyco Electronics, furnizeaza o gama foarte larga de produse si solutii complete pentru realizarea sistemelor de cablare structurata, produse si solutii bazate pe standardele industiei telecomunicatiilor. GENESYS este singurul centru autorizat de training din Romania al companiei AMP Netconnect (Authorised Training Center din anul 2000).

Cursuri AMP@GENESYS

Perioada de desfasurare:
AMP ACT I: 13-14 Octombrie
Upgrade AMP ACT I: 31 Octombrie

Descriere cursuri:
• AMP ACT I – Instalare Sisteme de Cablare Structurata
Cursul reprezinta o oportunitate unica pentru instalatori si tehnicieni de a invata cele mai recente tehnici de conectorizare si instalare cupru si fibra optica in sistemele de cablare structurata. Cursul ofera know-how-ul necesar pentru a imbunatati calitatea serviciilor oferite, eficienta si profitabilitatea companiilor IT. Nu in ultimul rand, eficacitatea dobandita in domeniul cablarilor structurate mareste valoarea serviciilor, controlul calitatatii si in final satisfactia clientului final.
Cunostinte necesare: minime de cabling (networking)
• Upgrade AMP ACT I – Instalare Sisteme de Cablare Structurata
Cursul ofera posibilitatea instalatorilor si tehnicienilor certificati AMP ACT I cu vechime de cel putin 2 ani de a-si actualiza cunostintele cu tehnici noi de conectorizare si instalare cupru si fibra optica in sistemele de cablare structurata.
Acest curs descrie sistemele de cablare structurata LAN, ultimele modificari ale standardelor IEEE, ANSI/TIA/EIA si ISO/IEC si aparitia altor standarde noi, precum si noi practici (hands-on) folosind ultimele tehnologii in ceea ce priveste conectorizarea cablurilor ecranate, neecranate precum si optice.
Sculele si trusele vor fi la dispozitia participantilor, care vor primi de asemenea un kit cu toate elementele de conectorizare folosite la partea practica.

Examinare:
Cursantii vor fi examinati pentru a li se actualiza valabilitatea diplomei de Instalator Autorizat AMP(AMP Netconnect Registered Installer), diploma cu valabilitate internationala.

Nivel de dificultate:
AMP ACT I - scazut
Upgrade AMP ACT I - avansat

Trainer:
Constantin Ciuperca – Authorised AMP Netconnect Trainer, Product Manager-LAN Products

Locatia:
Toate sesiunile de training se vor desfasura in intervalul 9,30-18,00 la sediul GENESYS (Bd. Dimitrie Pompei nr. 8, etaj 3, Platforma Pipera - Cladirea FEPER, sector 2, Bucuresti).

Inscrieri:
Numarul maxim de participanti la fiecare curs este de 8 persoane, iar cel minim de 4 persoane. Grupele se constituie in ordinea primirii inscrierilor.
Va rugam sa ne transmiteti formulatul de inscriere completat, dupa care veti primi prin e-mail confirmarea inscrierii.

Alte detalii legate de cursurile organizate de GENESYS veti gasi accesand pagina noastra de internet la www.genesys.ro sesiunea training, sau la telefon 021-242.05.42, persoana de contact Sofia Lica.

Despre GENESYS

GENESYS (www.genesys.ro) este o companie privata, înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).

Simona Bogdan
PR & Communications Manager