Dell Photo All-in-one Printer 964 - performanta pentru fiecare zi

BUCURESTI - 19 decembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

11371-964-right-314.jpg

Dell Photo All-in-one Printer 964 este un echipament cu ajutorul caruia tiparirea, scanarea, trimiterea de faxuri, si nu in ultimul rand, fotocopierea poate deveni o adevarata placere. Printre calitarile sale se numara posibilitatea de a tipari 24 de pagini A4 alb-negru si 19 color intr-un minut.

Dell Photo All-in-one Printer 964 - performanta pentru fiecare zi

Adaptorul Dell Wireless Printer Adaptor 3300 va permite sa impartiti functionalitatile echipamentului cu oricine altcineva din reteaua wireless. Dispozitivul ADF va ofera posibilitatea de a scana si fotocopia fara a ridica capacul, iar fax-modemul integrat de 33.6Kbps are capabilitati de fax de sine statator.

Dell Photo All-in-one Printer 964 creaza documente si imagini impresionante prin calitate datorita rezolutiei de 4800 dpi pentru printare si a scannerului de 48-bit. Cand se combina dispozitivul ADF, faxul, sloturile de card, conexiunea PictBridge si cartrige-ul optional rezulta un echipament cu adevarat performant.

Dell Photo All-in-one Printer 964 are un senzor automat care stie daca echipamentul este alimentat cu hartie obisnuita, cu hartie foto sau folie transparenta. El poate ajusta automat toate setarile necare asa incat sa poata furniza calitatea optima. Mai mult, nu veti fi niciodata nevoiti sa verificati manual cata cerneala se mai afla in cartus, pentru ca acest lucru este executat ireprosabil de Dell Ink Management System, un modul administrativ care ofera notificari utile pe masura ce cartusul se consuma.

Specificatii:
* Printare rapida 24 A4 - alb/negru, 19 A4 color
* 4800x1200 dpi calitate de printare pentru fotografii
* printare direct din camera digitala via PictBridge
* copiator digital pentru texte, imagini si grafice la o calitate deosebita
* scanner performant care poate trimite fisierele direct in aplicatiile de e-mail
* fax rapid alb-negru si color via modem de 33.6 Kbps
* fotocopiator alimentat automat cu 50 de pagini
* optiuni wireless care permit printarea, trimiterea de faxuri si scanari in reteaua wireless existenta.

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS este o companie privată, înfiinţată în 1994, certificată ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializată în distribuţia cu valoare adăugată a echipamentelor şi produselor IT&C. GENESYS ocupă poziţii de top în toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurată, software, storage, periferice şi asigură distribuţia produselor a peste 30 de companii internaţionale, cum ar fi DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. În anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% faţă de anul precedent, iar pentru 2005 este aşteptată o creştere similară. GENESYS este primul centru autorizat de training Allied Telesyn International - Authorised Training Partner, din anul 2002.
Simona Bogdan
PR & Communications Manager
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/dell-photo-all-in-one-printer-964-performanta-pentru-fiecare-zi