GENESYS a deschis oficial filiala in Timisoara

BUCURESTI - 15 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Nod de comunicatie extrem de important in Romania, Timisoara s-a dovedit a fi unul dintre punctele cheie a comunitatii IT din zona Banat si un punct de atractie al investiiilor pe acest domeniu.

GENESYS a deschis oficial filiala in Timisoara

Deschiderea filialei Timisoara, bazata pe potentialul crescand al zonei de Vest a tarii in domeniul IT&C, marcheaza o noua etapa in evolutia companiei GENESYS si ii permite sa fie mai aproape de partenerii sai de afaceri din aceasta zona.

Sorin Baltag, Director General GENESYS, a prezentat activitatea de peste 10 ani a firmei in domeniul IT&C si a raspuns intrebarilor adresate de reprezentantii presei locale. Amintim aici de Ziua de Vest, Prima Ora, Jurnalul Banatean, Agenda Zilei, etc.

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS (www.genesys.ro) este o companie înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).Simona Bogdan
PR & Communications Manager
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-a-deschis-oficial-filiala-in-timisoara