GENESYS a organizat cea de-a 2-a editie a Roadshow-ului Dell Enterprise Solutions

BUCURESTI - 2 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

GENESYS, companie cu o experienta de peste 10 ani pe piata de IT&C din Romania, a organizat la sfârşitul lunii Mai o serie de întâlniri in zona Banat şi Transilvania pentru prezentarea şi promovarea întregii game de echipamente şi solutii Dell Enterprise la nivel local.

GENESYS  a organizat cea de-a 2-a editie a  Roadshow-ului Dell Enterprise Solutions

Roadshow-ul a avut ca punct de plecare oraşul Brasov, treacând apoi prin Sibiu, Cluj-Napoca, Arad şi în final Timişoara. Auditoriul, venit în număr extrem de mare la întalnirile susţinute în fiecare oraş, a fost format din peste 150 de companii IT&C, utilizatori finali şi nu în ultimul rând reprezentanţi ai presei locale.

Un important factor de succes în organizarea, susţinerea şi promovarea roadshow-ului Dell Enterprise Solutions l-a constituit aportul partenerilor GENESYS în regiune, care prin eforturile proprii au reuşit să aducă la cunoştinţa celor prezenţi întreaga gamă de produse şi soluţii oferite de Dell pentru segmentul Enterprise.

Prezentările din cadrul roadshow-ului au fost susţinute de reprezentantul GENESYS – Cristian Caşcaval, Dell Product Manager şi de reprezentanţii Dell – Valentin Nicolae, Channel Sales Manager şi Şerban Zîrnovan – Enterprise Business Manager, Dell Distribution (EMEA) Ltd. Notabilă a fost şi prezenţa domnilor Dragoş Mateescu, Country Manager pentru Romania, Bulgaria, Macedonia, Serbia, Muntenegru, Dell Distribution (EMEA) Ltd şi Laurent Binetti, Area Sales Manager – Eastern Europe, European Distribution Business, Dell EMEA, a căror intervenţii au adus un plus de valoare prezentărilor, ridicănd astfel ştacheta ediţiilor viitoare.

” Organizarea roadshow-ului a fost foarte bună, un mare număr de participanţi arătându-se interesaţi de produsele Dell şi de serviciile oferite de către GENESYS, partener autorizat Dell. Oferta noastră comună se dovedeşte astfel a fi foarte atractivă şi potrivită pentru marea majoritate a utilizatorilor de tehnologia informatiei. “, a declarat Dragoş Mateescu, Country Manager Romania, Bulgaria, Macedonia, Serbia, Muntenegru, Dell EMEA.

Prezentările nu au fost lipsite de surprize, toţi participanţii din fiecare oraş fiind inscrişi automat la tombola organizată la finele sesiunilor de lucru, în cadrul cărora s-au oferit, atât de către partenerii locali cât şi de GENESYS, premii substanţiale precum handheld-uri Dell Axim, unele dintre cele mai performante imprimante Dell şi monitoare Dell de ultima generaţie.

Tot în cadrul acestei manifestări, GENESYS a organizat şi un show-room de echipamente şi soluţii Dell, unde au putut fi vizionate şi „puse la lucru” câteva dintre cele mai performante echipamente dedicate segmentului „enterprise” existente în acest moment pe piaţă: ultima generaţie de servere PowerEdge (PE2850), server de tip BLADE – PowerEdge 1855, unitate de stocare raid Dell/EMC CX300 cu interfeţe Fiber Channel, precum şi echipamente dedicate segmentului „client” cum ar fi notebook-urile Latitude X1, Latitude D610, Inspiron 6000, Inspiron 9300, handheld-ul Axim X30, staţia de lucru GX280 şi noile imprimante 1700n şi multifunctionalul A942 AIO.

“Considerăm Roadshow-ul un real succes, am stabilit multe contacte de afaceri între noi şi firmele locale care cu siguranţă vor duce la parteneriate de lungă durată. Acesta este numai un prim pas în atingerea principalului nostru obiectiv: să devenim cel mai activ şi important partener Dell pe piaţa Enterprise din România”, a declarat Sorin Baltag, Director General, GENESYS.

GENESYS continuă prin aceste roadsow-uri să contribuie la conturarea imaginii brandului Dell în România, prin eforturi susţinute de promovare şi prezentare a celor mai noi tehnologii, produse şi soluţii dezvoltate de Dell, care cu siguranţă îşi vor ajută clienţii atât în reducerea costurilor infrastructurii IT existente cât şi în atingerea unui nivel maxim de performanţe.

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS (www.genesys.ro) este o companie înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).Simona Bogdan
PR & Communications Manager
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-a-organizat-cea-de-a-2-a-editie-a-roadshow-ului-dell-enterprise-solutions