GENESYS a organizat cea de-a 7-a ediţie a evenimentului său anual „GENESYS News”

BUCURESTI - 18 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

GENESYS a organizat pe data de 15-16 Aprilie cea de-a şaptea ediţie a unuia dintre evenimentele sale anuale, GENESYS News, destinat partenerilor din întreaga ţară – reselleri, retaileri şi integratori de sisteme IT&C. Evenimentul s-a bucurat de participarea reprezentanţiilor unora dintre cele mai renumite companii cu care GENESYS a dezvoltat parteneriate de succes de lunga durată.

GENESYS a organizat cea de-a 7-a ediţie a evenimentului său anual „GENESYS News”

Prezenţa unui mare număr de parteneri externi la GENESYS News 2005 – DELL, AMP Netconnect, Allied Telesyn, Powerware, Cyclades, Corega, Fluke Networks, Citrix - a demonstrat încă o dată încrederea acestora în capacitatea companiei GENESYS şi implicit a partenerilor săi, de a mări volumul de vânzări şi cota de piaţă pentru produsele distribuite. De asememea, notabile au fost şi prezenţele speciale ale noilor parteneri GENESYS: Huawei (echipamente de comunicaţii), Tyco FS (Fire & Security), Digicom (accesorii reţea), Universal Network (sisteme de cablare), BitDefender (software de securitate), EMC (produse de arhivare, back-up, clusterizare, servere virtuale).

Desfasurată în Bucureşti, în ambianţa optimă oferită de Hotelul Crowne Plaza, manifestarea a beneficiat de prezenţa a peste 100 de parteneri de afaceri GENESYS din Bucureşti şi întreaga ţară, reafirmând în acest context accentul pus pe parteneriatele de durată, orientate spre un plus de valoare.

Prima zi a cuprins două secţiuni, prima fiind secţiunea „Enterprise Solutions and products” , în cadrul căreia au fost susţinute prezentări ale reprezentanţilor companiilor Allied Telesyn, DELL, Powerware, Cyclades, Huawei, Tyco FS, Fluke Networks şi AMP NetConnect, iar cea de-a doua „SMB, SOHO & Reatil Products”, cu prezentări ale companiilor Corega, DELL (periferice, PC-uri şi notebook-uri), Digicom şi Universal Network.

Cea de-a doua zi a pus accentul pe „Soluţii Software şi de Securitate” oferite de GENESYS, şi au fost efectuate prezentări Citrix, SUSE Linux, Legato, BitDefender, Utimaco, Silcor şi Juniper NetScreen. Notabilă a fost prezentarea companiei EMC pentru produsele de arhivare, back-up şi clusterizare Legato, susţinută în premieră în România de reprezentanţii companiei Daniel Olkowski – Commercial Account Manager EMC Software Group, EMC Computer Systems Poland şi Ryszard Regucki – Inside Sales Manager East-South Europe, EMC Computer Systems Poland.

Companiile participante la GENESYS News au adus la cunostinţa invitaţilor ultimele noutăţi (unele dintre ele în premieră în România) din toate domeniile IT&C acoperite de GENESYS: computere, storage, periferice, networking şi comunicaţii, electroalimentare, cablare structurată, software.

În cadrul GENESYS News au fost decernate premii pentru cei mai activi parteneri din ultimele şase luni şi au fost prezentate programele de training, certificare şi de service la nivel naţional pentru produsele DELL, Allied Telesyn, Powerware.

”În cel de-al 11-lea an de activitate, GENESYS îşi propune ţinte semnificativ mai mari faţă de anul precedent şi situarea pe o poziţie de top la fiecare linie de business abordată. În acest moment compania colaborează cu 30 de furnizori internaţionali şi acoperă întregul portofoliu de produse şi solutii IT&C: electroalimentare, networking, comunicaţii, cablare structurată, computere, periferice, storage, software, securitate, instrumentaţie virtuală. Pe lângă parteneriatele vechi stabilite cu furnizori ca Allied Telesyn, DELL, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, la GENESYS News s-a anunţat demararea cu succes a colaborărilor cu Huawei, Universal Network, Digicom, BitDefender, EMC Software (Legato şi VMware), alte noi parteneriate fiind în curs de evaluare. Alături de soluţiile high-end pentru segmentul Enterprise, au fost introduse în oferta GENESYS produse cu un raport preţ/performanţă foarte bun pentru zona IMM şi SoHo”, a declarat Sorin Baltag, General Manager, GENESYS.

Despre GENESYS

GENESYS este o companie privată, înfiinţată în 1994 şi certificată ISO 9001, CCAS şi OMCAS, cu o cifră de afaceri de peste 7 milioane USD în 2003 şi peste 60 de angajaţi. In calitatea sa de distribuitor cu valoare adaugata pentru peste 30 de companii internationale, GENESYS asigura celor peste 1000 clienti (integratori si reselleri din intreaga tara) servicii complete mergand de la asistenta in realizarea proiectelor, service in garantie si post-garantie, training pana la facilitati de marketing si financiare, iar departamentul de solutii IT dezvolta aplicatii software complexe la cerere si realizeaza serviciile aferente.


Simona Bogdan
PR & Communications Manager
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-a-organizat-cea-de-a-7-a-editie-a-evenimentului-sau-anual-genesys-news