GENESYS a organizat Conferinta anuala Citrix

BUCURESTI - 10 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

GENESYS a organizat cea de-a sasea editie a Conferintei Anuale Citrix, eveniment deschis tuturor profesionistilor IT cu interes preponderent pe partea de infrastructuri software, precum si celor care doresc sa devina parteneri Citrix in Romania.

GENESYS a organizat Conferinta anuala Citrix

In ambianta deosebita oferita de lantul hotelier international Crowne Plaza din Bucuresti, conferinta a fost compusa din doua sesiuni, prima adresandu-se tuturor celor interesati de solutiile Citrix pentru infrastructura de acces, iar cea de-a doua actualilor si viitorilor parteneri certificati Citrix Solutions Advisors.

Invitatul de onoare al conferintei a fost domnul Volker Schmeisser - Regional Manager Eastern Europe, Citrix Systems GmbH, aflat la prima sa vizita in Romania, care a sustinut o serie de prezentari ce au captat atentia publicului pe toata durata evenimentului. Principalele teme prezentate au vizat evidentierea beneficiilor oferite de conceptul Citrix Server based Computing si importanta unei proiectari eficiente a infrastructurii de acces. Acestge concepte stau la baza noilor familii de produse Citrix Access Suite 4.0, Citrix Access Gateway si Citrix Online, lansate recent. Un real interes s-a bucurat prezentarea sustinuta pentru partenerii Genesys, care a scos in evidenta beneficiile pe termen lung oferite de certificarea Citrix Solution Advisors pentru buna pozitionare pe piata si pentru cresterea volumului de vanzari.

„Rezultatele obtinute de GENESYS in ultima perioada confimra sperantele noastre legate de evolutia pietelor din Romania, Bulgaria si Republica Moldova”, spune Volker Schmeisser. „Suntem convinsi ca eforturile de de aderare la Comunitatea Europeana vor crea premisele pentru consolidarea infrastructurii informatice din Romania si Bulgaria in toate industriile si ca noile produse lansate de Citrix pentru facilitarea accesului la infrastructura vor contribui la o integrare cat mai rapida din punct de vedere tehnologic”.

Tot in cadrul acestui eveniment, GENESYS a avut placerea sa prezinte participantilor una dintre implementarile de succes ale solutiei Citrix efectuate in Romania, la compania JTI Romania. Liviu Stefan, IT Technologies Services Manager la JTI Romania a aratat auditoriului principalele beneficii obtinute de companie dupa trei ani de la implementarfea sistemului centralizat bazat pe solutii Citrix MetaFrame Presentation Server: importante economii legate de cheltuielile de infrastructura, reducerea costruilor de dezvoltare si utilizare, reducerea cheltuielilor legate de deplasare, cresterea generala a eficientei.

Notabile au fost de asemenea si participarile Microsoft Romania si Dell Romania, parteneri GENESYS reprezentati de Marian Brostean – Server Platform Product Manager, Microsoft South-East Europe, care a prezentat valoarea adaugata oferita de platforma Windows Server 2003 - Release 2 si Serban Zirnovan – Enterprise Specialist, Dell Distribution (EMEA), care a evidentiat avantajele utilizarii celor mai noi tehnologii enterpriose oferite de Dell.

In sesiunea dedicata partenerilor, Radu Crahmaliuc – Business Development Manager, GENESYS si Volker Schmeisser, au evidentiat avantajele parteneriatului cu GENESYS, punand accent pe programul de autorizare a partenerilor Citrix Solutions Advisors, precum si valoarea adaugata asigurtata prin profesionalismul si serviciile specialistilor din cadrul companiei pe piata autohtona.

Despre Citrix
Citrix Systems este lider global in domeniul solutiilor de aces la infrastructura on-demand si unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de acces pentru intreprinderi. Familia de produse Citrix ofera atat accesul la aplicatii centralizate precum cele integrate in Citrix Access Suite, cat si accesul la distanta pentru sisteme de calcul individuale cu ajutorul produselor Citrix Online Division.

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS (www.genesys.ro) este o companie înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).Simona Bogdan
PR & Communications Manager
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-a-organizat-conferinta-anuala-citrix