GENESYS a organizat prima ediţie a evenimentului sau sportiv - Cupa GENESYS la Badminton

BUCURESTI - 12 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

GENESYS a organizat în premieră concursul de badminton „Cupa GENESYS”.

GENESYS a organizat prima ediţie a evenimentului sau sportiv - Cupa GENESYS la Badminton

GENESYS a organizat în perioada 6-8 Mai 2005, la Bucureşti, în incinta sălii de Tenis a Federaţiei Române de Tenis, prima ediţie a „Cupei GENESYS la Badminton”, manifestare realizată cu sprijinul Federaţiei Române de Badminton şi deschisă tuturor sportivilor legitimaţi.

Ca prim sponsor şi organizator al evenimentului, GENESYS a oferit la final tuturor celor care au urcat pe podium, premii substanţiale formate echipamente Dell™ şi Corega - doua dintre brand-urile distribuite de GENESYS in Romania - , precum şi cupe şi diplome de onoare, ca o recunoaştere a eforturilor depuse de aceştia şi a fairplay-ului de care au dat dovadă pe tot parcursul concursului precum şi pentru promovarea viitoarelor ediţii.

"Competitia se incadreaza in calendarul competitional oficial al Federatiei Romane de Badminton pe 2005, si ne dorim ca ea sa devina o prezenta constanta in fiecare an. Sunt convins ca badminton-ul va avea din ce in ce mai multi practicanti si jucatori legitimati si sustinem eforturile presedintelui Federatiei, domnul Florentin Banu, de a face din badminton un sport in care Romania sa devina competitiva la nivel international." a declarat Sorin Baltag, Director general GENESYS.

Rezultate „Cupa GENESYS”:
Simplu Băieţi
1.Ciobotaru Robert - Clubul Sportiv Ştiinţa Bacău
2.Posteucă Florin - Badminton Club Gloria Timişoara
3.Constantinescu George - Clubul Sportul Studenţesc Bucureşti

Simplu Fete
1. Petre Florentina - Clubul Sportiv Ştiinţa Bacău
2. Popescu Irina - Clubul Sportul Studenţesc Bucureşti
3. Posteucă Adina - Badminton Club Gloria Timişoara

Dublu Băieţi
1.Ciobotaru Robert/Constantinescu George - C. S. Ştiinţa Bacău/C. Sp. Studenţesc Bucureşti
2. Luchian Andrei/Pătroaică Florin- C. Sp. Studenţesc Bucureşti/C. S. Ştiinţa Bacău
3. Posteucă Florin/Banu Cristian - Badminton Club Gloria Timişoara

Dublu Fete
1. Popescu Irina/Posteucă Adina - C. Sp.St. Bucureşti / B.C.Gloria Timişoara
2. Petre Florentina/Blănaru Carmen - Clubul Sportiv Ştiinţa Bacău
3. Timofte Daniela/Vâlciu Nicoleta- Clubul Sportul Studenţesc Bucureşti

Dublu Mixt
1. Ciobotaru Robert/Petre Florentina - Clubul Sportiv Ştiinţa Bacău
2. Constantinescu George/Popescu Irina - Clubul Sportul Studenţesc Bucureşti
3. Banu Florentin/Posteucă Adina- Badminton Club Gloria Timişoara

Despre Federaţia Româna de Badminton
Federaţia Româna de Badminton (www.frb.ro) a fost înfiinţată pe 29 Ianuarie 1990. Federaţia organizează concursuri pe durata a trei zile, fiecare fiind organizat pe categorii de vârstă (sub 11ani, sub 13 ani, sub 15 ani, sub 17 ani, sub 19 ani, tineret, seniori şi veterani), aici putând participa şi sportivii ce aparţin cluburilor afiliate federaţiei. Pe plan internaţional, sportivii români au participat la Campionatele Balcanice precum şi la cele Europene şi Mondiale de Seniori, iar la doar 2 ani după înfintare, România a fost prezentă la Jocurile Olimpice de la Barcelona. Actualmente, badmintonul românesc este în real progres, federaţia având 300 de jucatori de badminton legitimaţi, şi se estimează mărirea numărului lor în următorii 2 ani.

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS este o companie privată, înfiinţată în 1994 şi certificată ISO 9001, CCAS şi OMCAS, cu o cifră de afaceri de peste 7 milioane USD în 2003 şi peste 60 de angajaţi. In calitatea sa de distribuitor cu valoare adaugata pentru peste 30 de companii internationale, GENESYS asigura celor peste 1000 clienti (integratori si reselleri din intreaga tara) servicii complete mergand de la asistenta in realizarea proiectelor, service in garantie si post-garantie, training pana la facilitati de marketing si financiare, iar departamentul de solutii IT dezvolta aplicatii software complexe la cerere si realizeaza serviciile aferente.


Simona Bogdan
PR & Communications Manager
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-a-organizat-prima-editie-a-evenimentului-sau-sportiv-cupa-genesys-la-badminton