GENESYS a organizat Seminarul anual National Instruments.

BUCURESTI - 29 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

GENESYS a organizat cea de-a patra ediţie a Seminarului Anual National Instruments.

GENESYS a organizat Seminarul anual National Instruments.

Devenit deja o tradiţie în calendarul evenimentelor GENESYS, în prezenţa unora dintre cei mai importanţi colaboratori GENESYS din mediile universitare, de cercetare etc., seminarul şi-a propus şi anul acesta să ofere celor interesaţi de domeniul achiziţiilor de date cele mai proaspete informaţii legate de produsele şi soluţiile National Instruments precum şi o soluţie complexă dezvoltată de GENESYS pe platforma National Instruments LabView.

Prezentările au fost susţinute de Marius Ghercioiu, Technical Specialist National Instruments din Austin – Texas, S.U.A. şi de Florin Smădu, Specialistul GENESYS pe produsele National Instruments şi s-au desfăşurat la sediul central al companiei GENESYS.

Domnul Ghercioiu a prezentat în premieră în România noutăţi tehnologice şi concepte care vor revoluţiona cu siguranţă domeniul instrumentatiei virtuale în urmatorii ani. Noul concept de “Networking and Distributing Computing” se bazează pe tehnologii ce ţin de miniaturizarea plăcilor de achiziţie, care să permită captarea şi transmiterea informaţiilor de pe arii cât mai largi, cu investiţii tehnologice minime.

“În ultimii 15 ani noi nu am facut decât să adăugam noi componente şi module la PC-urile existente, ceea ce nu reprezintă o evoluţie reală la nivel informatic.Noi trebuie să găndim de la început alte dispozitive de calcul care să preia funcţiile primelor generaţii de computere, dar care să satisfaca noi cerinţe legate de distribuţia spaţială şi funcţionalitatile achiziţiei de semnale”, a declarat Marius Ghercioiu.

Florin Smădu, Service Engineer, GENESYS, a prezentat soluţia ”Sistem pentru Analiza Calităţii Energiei Electrice în sistemele de electroalimentare trifazate”, dezvoltată de GENESYS pe platforma National Intruments LabView. Această soluţie a fost prezentată recent şi în cadrul Conferinţei Naţionale de Instrumentaţie Virtuală organizata în această lună în cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti.

“Prin această soluţie, GENESYS demonstrează faptul că valoarea adăugată a procesului de distribuţie poate fi materializată nu numai prin transferul continuu de knowledge, ci şi prin soluţii dezvoltate pe platforma tehnologică National Instruments, soluţii care pot fi adaptate în funcţie de cerinţele şi solicitările pieţei”, a declarat Radu Crahmaliuc, Business Development Manager, GENESYS.

În calitatea sa de Partener şi Integrator National Instruments încă din anul 1994, GENESYS oferă tutror clienţilor săi soluţii software şi hardware complete pentru achiziţie de date, automatizări şi control de proces. Mediile de dezvoltare LabVIEW, LabWindows/CVI, precum şi produsele add-on sunt recunoscute pentru flexibilitate şi uşurinţa în utilizare. Produsele hardware sunt cunoscute pentru calitatea şi stabilitatea măsurătorilor realizate şi se utilizeză în cercetare, simulare, aplicaţii de monitorizare şi control în timp real. Majoritatea clienţilor utilizatori GENESYS vin din medii universitare, institute de cercetare, societăţi comerciale şi din cadrul armatei.

Despre National Instruments
National Instruments (www.ni.com) este o companie americană care dezvoltă produse computer-based şi oferă soluţii pentru măsurare şi automatizare. Combină experienţa în măsurători şi cea mai nouă tehnologie informatică pentru a creea produse cu performanţe deosebite, productivitate sporită şi costuri reduse. Compania are peste 3,500 de angajaţi şi operează direct în peste 40 de ţări.

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS (www.genesys.ro) este o companie înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).

Simona Bogdan
PR & Communications Manager
Telefon: (021) 242.05.43, (0725) 187.800
Fax: (021) 242.05.43
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-a-organizat-seminarul-anual-national-instruments-