GENESYS anunta lansarea Novell Linux Desktop 9 Powered by SUSE LINUX, solutia Linux desktop pentru mediul de afaceri

BUCURESTI - 11 noiembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti, 10 Noiembrie, 2004 - GENESYS una dintre cele mai importante companii româneşti de distribuiţe care acoperă toate domeniile de activitate specifice industriei IT&C, anunţă disponibilitatea imediata a solutiei Linux desktop pentru mediul de afaceri, guvernamental si militar.

GENESYS anunta lansarea Novell Linux Desktop 9 Powered by SUSE LINUX, solutia Linux desktop pentru mediul de afaceri

Avand asigurate servicii de suport, training si consultanta, Novell Linux Desktop 9 Powered by SUSE LINUX este o platforma destinata pentru nevoile utilizatorilor specializati, cum ar fi lucratori bancari, personal de vanzari, operatori ERP/CRM, cat si utilizatorilor care folosesc numai aplicatii obisnuite cum ar fi suita office, e-mail, navigare pe internet si redare continut multimedia. Fiind construit pe aceeasi baza ca si SUSE LINUX Enterprise Server 9, NLD9 dovedeste aceeasi securitate si stabilitate de prim rang ca sistemul de operare pentru server din care este derivat.

NLD9 este complet: sistem de operare plus applicatii office, pentru conectivitate la reteaua locala sau internet si pentru redare multimedia.
* Editia Novell a OpenOffice.org avand un procesor de text, un program de calcul tabelar, unul pentru prezentari, toate compatibile cu formatele Microsoft Office si cu posibilitate de export in format .pdf
* Mozilla Firefox, un browser web rapid, cu facilitati multiple, care respecta indeaproape standardele internet si prezinta inovatii de mare succes precum navigarea folosind tab-uri si blocare ferestre pop-up.
* Novell Evolution cel mai complet si utilizat client de colaborare din Linux.
Evolution integreaza e-mail, calendar, contacte si task-uri intr-o singura aplicatie usor de utilizat.
* Integrare cu Novell ZENWorks Linux Management, permitand administratorilor IT sa instaleze, sa configureze sau sa vizualizeze starea din punct de vedere software si hardware a statiilor desktop Linux, totul facandu-se dintr-o locatie centrala.

Novell Linux Desktop 9 Powered by SUSE LINUX va fi disponibil incepand cu 12 Noiembrie in oferta GENESYS la un pret de 50 Euro (fara TVA) per sistem, pret care include update-uri si upgrade-uri pentru un an.

Despre Novell
Novell (www.novel.com) este un leader pe piata softului de management al identitatii (Nsure), al uneltelor de dezvoltare aplicatii web (exteNd), si al serviciilor de retea cross-platform (Nterprise). Prin brand-urile sale Ximian si SUSE LINUX, Novell ofera intreaga gama de sisteme de operare Linux pentru mediu de afaceri, de la server la desktop.

Despre GENESYS

GENESYS este o companie privată, înfiinţată în 1994 şi certificată ISO 9001, CCAS şi OMCAS, cu o cifră de afaceri de peste 7 milioane USD în 2003 şi peste 60 de angajaţi. In calitatea sa de distribuitor cu valoare adaugata pentru peste 30 de companii internationale, GENESYS asigura celor peste 1000 clienti (integratori si reselleri din intreaga tara) servicii complete mergand de la asistenta in realizarea proiectelor, service in garantie si post-garantie, training pana la facilitati de marketing si financiare, iar departamentul de solutii IT dezvolta aplicatii software complexe la cerere si realizeaza serviciile aferente.


Simona Bogdan
PR & Communications Manager
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-anunta-lansarea-novell-linux-desktop-9-powered-by-suse-linux-solutia-linux-desktop-pentru-mediul-de-afaceri