GENESYS Days 2004

BUCURESTI - 28 septembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Sinaia, 24-25 Septembrie 2004 – GENESYS a organizat pe data de 24-25 Septembrie, cea de-a sasea editie a unuia dintre evenimentele sale anuale, GENESYS Days, destinat partenerilor din intreaga tara - reselleri si integratori de sisteme IT – care s-a bucurat de participarea reprezentantiilor unora dintre cele mai renumite companii cu care firma a dezvoltat parteneriate de succes de lunga durata.

GENESYS Days 2004

Prezenta unui mare numar de parteneri externi la GENESYS Days 2004 - Dell, AMP Netconnect, Allied Telesyn, PowerWare, Corega, SUSE LINUX - a demonstrat inca o data increderea acestora in capacitatea companiei GENESYS si implicit a partenerilor sai, de a mari volumul de vanzari si cota de piata pentru produsele distribuite.

Gazda acestei manifestari a fost Hotelul New Montana, peste 80 de invitati ai companiei noastre integrandu-se intr-o ambianta speciala si reafirmand, in acest context , accentul pus pe parteneriatele viabile, cu valoare adaugata.Evenimentul a cuprins doua sectiuni diferite, prima fiind dedicata prezentarilor sustinute de trimisii companiilor Corega, Allied Telesyn, Dell, Powerware, SUSE LINUX, iar cea de-a doua aducand in prim plan interactivitatea dintre GENESYS si cei prezenti, prin intermediul meselor rotude de discutii libere. Cei cu rezultate remarcabile din luna Martie a anului curent si pana acum, au avut o surpriza placuta : premii speciale si diplome de apreciere atat din partea GENESYS, cat si a furnizorilor participanti.

“Principalul punct forte al GENESYS este echipa. Dupa 10 ani de activitate – pe care ii vom împlini curand - avem o echipa puternica şi bine pregatita. Fiecare produs vandut e insotit de servicii complete. Dintre produse, le amintesc pe cele software - cu care am inceput in 1994 -, pe cele de networking, echipamentele de electroalimentare, computerele şi accesoriile. Avem toate motivele sa continuam sa fim optimisti!”, a declarat Sorin Baltag, Directorul General al GENESYS.

Tot in cadrul manifestarii, partenerii GENESYS, cu rezultate demne de remarcat din luna Martie a anului curent si pana acum, au avut placuta surpriza de a premii speciale si diplome de apreciere atat din partea GENESYS cat si a furnizorilor participanti.

De asemenea, evenimentul s-a bucurat si de prezenta reprezentantilor mass-mediei de specialitate, publicatii nationale ca PC World, eFinance, Bursa, CHIP, dar si reprezentantii postului de televiziune Antena 1.

In al 10-lea an de activitate, GENESYS isi propune tinte semnificativ mai mari fata de anul precedent si situarea pe o pozitie de top la fiecare gama de produse abordata. In acest moment compania colaboreaza cu peste 20 de furnizori internationali si acopera intregul portofoliu de produse si solutii IT&C: electroalimentare, networking, cablare structurata, computere, periferice, storage, software, securitate, instrumentatie virtuala. Pe linga parteneriatele de 7-8 ani stabilite cu furnizori ca Allied Telesyn, AMP sau Powerware, s-au demarat cu succes colaborari cu Dell, Netscreen si VMware, alte parteneriate fiind de asemenea in curs de evaluare. Alaturi de solutii high-end pentru segmentul Enterprise, au fost introduse in oferta GENESYS produse cu un foarte bun raport pret/performanta pentru zona IMM si SoHo.

Despre GENESYS

GENESYS este o companie privată, înfiinţată în 1994 şi certificată ISO 9001, CCAS şi OMCAS, cu o cifră de afaceri de peste 7 milioane USD în 2003 şi peste 60 de angajaţi. In calitatea sa de distribuitor cu valoare adaugata pentru peste 30 de companii internationale, GENESYS asigura celor peste 1000 clienti (integratori si reselleri din intreaga tara) servicii complete mergand de la asistenta in realizarea proiectelor, service in garantie si post-garantie, training pana la facilitati de marketing si financiare, iar departamentul de solutii IT dezvolta aplicatii software complexe la cerere si realizeaza serviciile aferente.
Simona Bogdan
PR & Communications Coordinator
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-days-2004