GENESYS Days 2005 – tradiţie, noi parteneriate, valoare adaugată

BUCURESTI - 6 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

GENESYS a organizat în perioada 30 Septembrie – 1 Octombrie, cea de-a şaptea ediţie a evenimentului anual „GENESYS Days”, destinat partenerilor din întreaga ţară. Evenimentul a reunit atât reprezentanţii celor mai importante companii IT de pe piaţa românească, cu care GENESYS a dezvoltat pe parcursul anilor parteneriate de success, cât şi ai unor furnizori de marcă precum DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect şi Eaton|Powerware.

GENESYS Days 2005 – tradiţie, noi parteneriate, valoare adaugată

Prezenţa unui număr mare de parteneri externi a demonstrat încă o dată încrederea acestora în capacitatea companiei GENESYS şi implicit a partenerilor săi, de a mări volumul de vânzări şi cota de piaţă pentru produsele distribuite. De asememea, notabile au fost şi prezenţele speciale ale reprezentantilor noilor parteneri GENESYS: Huawei (echipamente de comunicaţii) şi Fuji (UPS-uri).

Păstrând tradiţia, prima zi a evenimentului a cuprins mai multe secţiuni de lucru, prima fiind cea de prezentări generale, în cadrul căreia cei peste 100 de parteneri de afaceri GENESYS au avut prilejul să asiste la expunerile susţinute de reprezentanţii companiilor Allied Telesyn, DELL, Eaton|Powerware, Fuji şi Huawei, care au informat auditoriul cu privire la noutăţile şi oportunităţile de business existente, anunţând şi lansarea în premieră a unor proiecte importante pentru comunitatea IT&C din România.

”Mă bucur să constat faptul că evenimentul din acest an a deschis noi oportunităţi de business prin oferirea de servicii şi soluţii în cadrul proiectelor ce vor urma,” a declarat Ana Maria Marinescu, Sales & Marketing Director, GENESYS. „Am convingerea ca atât prin dezvoltarea portofoliului de produse şi servicii, cât şi prin consolidarea relaţiilor cu reprezentanţii locali şi regionali, vom reuşi şi mai bine să venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor finali.”

Cea de-a doua secţiune de lucru a constat într-o sesiune de dezbateri în cadrul cărora partenerii au avut posibilitatea de a alege spre discuţie una dintre diferitele teme de interes propuse de moderatorul GENESYS: relaţia de parteneriat, programe de training, certificare şi service la nivel naţional, evoluţia şi tendinţele pieţei IT&C, oportunităţi de afaceri legate de lansarea unor noi soluţii pentru companiile mici şi mijlocii.

Ca în fiecare an, în cadrul unei ceremonii specifice, GENESYS a oferit premii partenerilor care au obţinut cele mai bune rezultate în ultimele şase luni, în semn de apreciere a performanţelor şi a fidelităţii lor. Ziua de sâmbată a evenimentului a stat în totalitate sub semnul distracţiei, a activităţilor de team-building desfăşurate împreună cu toţi invitaţii, un program special şi diversificat desfăşurându-se în atmosfera inegalabilă oferită de Poiana Braşov.

”Ediţia de anul acesta a GENESYS Days reprezintă momentul de start în promovarea, împreună cu partenerii noştri, a proiectului www.satul-global.ro. Analiza făcută de noi a relevat lipsa acută a unui portal de afaceri pentru IMM-uri, care să abordeze subiecte legate de tehnologie, dar care să folosească un limbaj non-tehnic.
Or, fără accesul la informaţie, fără acces facil la pieţe şi clienţi noi, IMM-urile din România vor rezista cu greu impactului integrării din 2007,” a declarat Dorin Ostaficiuc, Country Manager Allied Telesyn. “Vrem ca, împreună cu parteneri ca GENESYS, să explicăm oamenilor de afaceri, în termeni de afaceri, cum să utilizeze tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor pentru atingerea obiectivelor.”

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS (www.genesys.ro) este o companie privata, înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).

Simona Bogdan
PR & Communications Manager
Telefon: (021) 242.05.43, (0725) 187.800
Fax: (021) 242.05.43
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-days-2005-traditie-noi-parteneriate-valoare-adaugata