GENESYS - Distribuitor autorizat al companiei HUAWEI Technologies pentru România

BUCURESTI - 10 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

GENESYS a devenit recent Distribuitorul autorizat al companiei Huawei Technologies în România.

GENESYS - Distribuitor autorizat al companiei HUAWEI Technologies pentru România

”În ultimii ani am urmărit cu interes evoluţia companiei Huawei Technologies, care a reuşit să devină unul dintre principalii furnizori mondiali de echipamente din industria de telecomunicaţii, investind enorm în cercetare şi dezvoltare. În mod special am fost impresionaţi de capacitatea acestei companii de a se adapta rapid la cele mai noi solicitări şi tehnologii din domeniul comunicaţiilor şi de a oferi soluţii personalizate pentru toate tipurile de clienţi, fie că aceştia sunt mari operatori de telecomunicaţii, furnizori de servicii de voce-date, companii multinaţionale, bănci sau instituţii guvernamentale. Pentru a completa portofoliul GENESYS cu o ofertă de echipamente de comunicaţie de ultimă generaţie, am decis să demarăm parteneriatul cu Huawei Technologies.
Selectarea GENESYS ca distribuitor autorizat al Huawei în România nu a fost întâmplătoare. GENESYS este unul dintre liderii domeniului reţelelor de comunicaţii din România, cu o istorie de 10 ani în distributia IT&C, o excelentă expertiză tehnică şi o puternică reţea de parteneri în întreaga ţară. Suntem convinşi că parteneriatul cu Huawei Technologies ne va ajuta să întărim poziţia noastră de top pe segmentul echipamentelor de comunicaţii, şi – aşa cum s-a întâmplat cu toţi furnizorii cu care am început colaborări în ultimii 10 ani – să creştem o data cu ei. În scurt timp vom organiza o conferinţă de presă în care vom explica pe larg strategia celor două companii pe piaţă din România”, a declarat Sorin Baltag, Director General, GENESYS.

„Din dorinţa de a dezvolta volumul de afaceri din România, Huawei Technologies a ales ca Distribuitor Autorizat în România compania GENESYS. Înfiinţată în 1988 cu sediul central în ShenSzhen, China, Huawei Technologies Co., Ltd. este unul dintre cei mai importanti furnizori globali din zona soluţiilor şi produselor de telecomunicaţii (reţele fixe, reţele optice, servicii şi software, networking LAN, MAN şi WAN). Huawei Technologies Co., Ltd. s-a concentrat în ultimul timp pe furnizarea de solutii şi produse WCDMA, CDMA2000, NGN, xDSL, în peste 90 de ţări printre care Statele Unite, Germania, Franţa, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Olanda, Rusia, Brazilia, Thailanda, Singapore, Egipt şi Nigeria. În prezent Huawei are peste 24.000 de angajaţi în peste 50 de ţări şi o cifră de afaceri în 2004 de 5.58miliarde USD.
Compania Huawei este în prezent lider mondial în domeniul switch-urilor digitale şi reţele de ultima generaţie şi se situează pe poziţii de top în broadband ADSL şi reţele optice. Huawei se numară printre puţinii furnizori de soluţii 3G end-to-end din lume, cu implementări în Emiratele Arabe Unite, Hong Kond, Malaesia, Mauritius şi Olanda”, a declarat Jim Xu, Chief of Romanian Representative Office - CEE Region, Huawei.

Portofoliul Huawei cuprinde următoarele categorii: produse pentru reţea fixă, reţea mobilă, comunicaţii de date, reţele optice, software şi terminale, incluzând switch-uri, echipamente integrate de acces în reţea, NGN, xDSL, transport optic, reţea inteligentă, videoconferinţă, terminale pentru alte sectoare de telecomunicaţie. Unul dintre cele mai importante atu-uri este faptul că produsele Huawei se bazează pe chipurile ASIC proprii, extrem de performante. Astfel, Huawei poate să satisfacă în întregime nevoile clienţilor săi, oferta pornind de la chipset-uri şi mergând până la o întreagă reţea de comunicaţii.

Despre Huawei
În România Huawei Technologies Co., Ltd. are o prezenţă importantă începând cu 2003 când s-a deschis oficial un birou de reprezentare. Astăzi acest birou a ajuns la un număr impresionant de angajaţi, aproximativ 120, din care peste 60% reprezintă zona de suport tehnic. De asemenea, Huawei Technologies Co., Ltd. are o linie de callcenter pentru suportul clienţilor 24 de ore din 24. Pe viitor Huawei Technologies Co., Ltd. îşi doreşte să devină din ce în ce mai prezentă pe piaţa din România alături de parteneri săi promovând soluţii de comunicaţii pentru zona middle & high end.

Despre GENESYS

GENESYS este o companie privată, înfiinţată în 1994 şi certificată ISO 9001, CCAS şi OMCAS, cu o cifră de afaceri de peste 7 milioane USD în 2003 şi peste 60 de angajaţi. In calitatea sa de distribuitor cu valoare adaugata pentru peste 30 de companii internationale, GENESYS asigura celor peste 1000 clienti (integratori si reselleri din intreaga tara) servicii complete mergand de la asistenta in realizarea proiectelor, service in garantie si post-garantie, training pana la facilitati de marketing si financiare, iar departamentul de solutii IT dezvolta aplicatii software complexe la cerere si realizeaza serviciile aferente.


Simona Bogdan
PR & Communications Manager
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-distribuitor-autorizat-al-companiei-huawei-technologies-pentru-romania