GENESYS DISTRIBUŢIE A DEVENIT PARTENER LISCON ÎN ROMÂNIA

BUCURESTI - 19 iulie 2006

Comunicat tip General in IT&C

GENESYS DISTRIBUŢIE Ro şi Liscon GmbH Austria, au semnat acordul de parteneriat, care conferă dreptul de promovare a soluţiilor hardware şi software de la Liscon pe piaţa Română şi Bulgară.

GENESYS DISTRIBUŢIE A DEVENIT PARTENER LISCON ÎN ROMÂNIA

“Consecvenţi strategiei de intensificare a prezenţei noastre pe piaţa Europei de Est, am desemnat compania GENESYS DISTRIBUŢIE ca partener principal pentru România şi Bulgaria,” declară Emanuel Pirker, Managing Director Liscon GmbH. “GENESYS DISTRIBUŢIE dispune de peste 10 ani de experienţă în industria IT şi poate susţine produsele noastre la un nivel foarte ridicat.”
“România este o ţară cheie în cadrul strategiei noastre pentru Europa de Est. Suntem foarte încântaţi să oficializam astăzi acest parteneriat”, a afirmat Dieter Pfeifer, Sales Manager EMEA. “GENESYS DISTRIBUŢIE deţine un portofoliu de produse care răspunde complet cerinţelor clienţilor în ceea ce priveşte soluţiile server based computing (terminale thin-client, soluţii software client-server pentru platforma Linux şi Windows CE şi XPE, soluţii software de management, etc). Am convingerea că relaţia va fi profitabilă pentru ambele companii, dar mai ales pentru clienţii noştri din România şi Bulgaria.”
„Parteneriatul cu Liscon reprezintă pentru noi o oportunitate de a ne dezvolta portofoliul cu o gamă de produse hardware şi software de ultimă generaţie. Desemnarea GENESYS DISTRIBUŢIE ca partener autorizat Liscon în România şi Bulgaria nu a fost întâmplătoare, compania noastră fiind la ora actuală unul dintre principalii funizori de produse şi soluţii IT&C pentru piaţa românească, având o experienţă de 10 ani în distribuţia IT&C, o puternică reţea de parteneri în întreaga ţară şi, începând din martie 2006, cu reprezentanţă şi în Bulgaria. Suntem convinşi că parteneriatul cu Liscon ne va ajuta să ne consolidam poziţia de top pe segmentul mediilor de tip server based computing şi – aşa cum s-a întâmplat cu toţi furnizorii cu care am început colaborări în ultimii 10 ani – să creştem odata cu ei.”, a declarat Sorin Baltag, Director General, GENESYS DISTRIBUTIE.

Despre GENESYS

Despre Liscon
Liscon GmbH (www.liscon.com) este o companie austriacă cu sediul în Villach, Carynthia, având clienţi în întreaga lume. Liscon produce terminale thin client de diferite tipuri, software de management, precum şi o soluţie software ce permite transformarea vechilor PC-uri în terminale, fără nici o schimbare la nivel hardware. Liscon poate unifica mediile thin client mixte existente cu o soluţie software pentru valorificarea capacităţilor de management centralizat, securizarea şi utillizarea facilă a mediilor de tip server based computing.

Despre GENESYS DISTRIBUŢIE
GENESYS DISTRIBUŢIE (www.genesys.ro) este o companie privată, specializată în distribuţia cu valoare adăugată a echipamentelor şi produselor IT&C. GENESYS DISTRIBUŢIE ocupă poziţii de top în toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurată, software, storage, periferice şi asigură distribuţia produselor a peste 30 de companii internaţionale de top, cum ar fi Dell, Citrix, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware.
Contact GENESYS DISTRIBUŢIE:
Alexandra Nicolae
PR Executive
Tel.: + 4 (021) 242.05.42
e-mail: alexandra_nicolae@genesys.ro
alexandra_nicolae@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-distributie-a-devenit-partener-liscon-in-romania