GENESYS este noul partener AVIRA în România

BUCURESTI - 10 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Companiile GENESYS Systems şi AVIRA GmbH anunţă stabilirea unei relaţii de parteneriat, care are ca obiectiv promovarea şi distribuţia produselor AVIRA pe teritoriul României. Prin obţinerea statutului de partener “Silver Distributor”, compania Genesys are posibilitatea de a oferi clienţilor şi reţelei sale de distribuţie o nouă gamă de soluţii de securitate profesionale, care completează portofoliul produselor oferite de GENESYS pe piaţa din România.

GENESYS este noul partener AVIRA în România

Bazate pe nucleul tehnologic AntiVir® şi dezvoltate pentru platforme Windows şi Unix (Linux, Free BSD, etc), produsele AVIRA sunt concepute să întrunească toate condiţiile de securitate, atât ale utilizatorilor individuali, cât şi ale organizaţiilor mici şi mijlocii. Uşor de implementat şi de întreţinut, produsele AVIRA reprezintă soluţia antivirus adecvată oricarui mediu IT: desktop, fileserver, mailserver, proxiserver.Totodată, produsele dedicate platformei Linux oferă portabilitate pentru toate distribuţiile şi comunicare eficientă cu toţi agenţii de mail (Mail Transport Agents - MTA).

Produsele AVIRA sunt în conformitate cu standardele de securitate germane şi internaţionale.

“Prin semnarea parteneriatului de Silver Distributor cu AVIRA GmbH, compania GENESYS îşi manifestă în continuare determinarea de a oferi reţelei sale de parteneri de distribuţie o paletă cât mai completă de soluţii şi de produse bazate pe tehnologie de vârf,” afirmă Sorin Baltag – General Manager, GENESYS Systems. “Pe lângă cunoscutele produse Citrix, Microsoft, SuSe, SCO, National Instruments, VMware, DataDirect, Utimaco, Silcor şi Softwin, promovate de GENESYS pe piaţa din România de mulţi ani, ne-am propus să oferim de acum partenerilor noştri produsele AVIRA bazate pe o tehnologie dezvoltată în peste 15 ani de experienţă pe piaţa soluţiilor de securitate”.

Parteneriatul pentru distribuţia produselor AVIRA va permite completarea ofertei GENESYS de soluţii e-business security pe platformele Windows si Linux.

“Prin acest parteneriat, AVIRA GmbH doreste să-şi afirme o direcţie fermă de dezvoltare pe piaţa românească, urmărind totodată să ofere consumatorilor deplina încredere în protecţia sistemelor informatice. Suntem bucuroşi să semnăm acest acord cu una dintre cele mai importante companii de distribuţie de software de pe piata românească”, declară Mihai Anghel, General Manager, AVIRA Soft SRL, centru de dezvoltare al AVIRA GmbH. “Experienţa şi capacităţile dovedite de GENESYS ne-au convins că vor asigura o poziţionare de succes produselor AVIRA pe piaţa soluţiilor de afaceri din România. Oferind soluţii pentru cererile specifice şi complexe ale pieţei de securitate din România, suntem convinşi că ne vom îndeplini cu succes obiectivul de a proteja majoritatea infrastructurilor informatice comerciale.”

Despre AVIRA GmbH
AVIRA GmbH este o companie germană producătoare de soluţii de securitate având la bază tehnologia AntiVir®. AVIRA GmbH s-a orientat spre oferirea de soluţii de calitate pentru pieţele internaţionale de software prin continuitate, pasiune şi know-how, înca de la înfiinţare. Cei peste 15 ani de activitate în industria de securitate software s-au concretizat în produse de înaltă calitate, care asigură în prezent companiei un loc stabil pe piaţa mondială de profil.

Despre GENESYS

GENESYS este o companie privată, înfiinţată în 1994 şi certificată ISO 9001, CCAS şi OMCAS, cu o cifră de afaceri de peste 7 milioane USD în 2003 şi peste 60 de angajaţi. In calitatea sa de distribuitor cu valoare adaugata pentru peste 30 de companii internationale, GENESYS asigura celor peste 1000 clienti (integratori si reselleri din intreaga tara) servicii complete mergand de la asistenta in realizarea proiectelor, service in garantie si post-garantie, training pana la facilitati de marketing si financiare, iar departamentul de solutii IT dezvolta aplicatii software complexe la cerere si realizeaza serviciile aferente.

Simona Bogdan
PR & Communications Manager
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-este-noul-partener-avira-in-romania