GENESYS este singurul Distribuitor Autorizat Digicom din România

BUCURESTI - 10 februarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Bucureşti, Februarie 2005 – GENESYS a devenit singurul Distribuitor Autorizat al companiei italiene Digicom pe piaţa autohtonă.

GENESYS este singurul Distribuitor Autorizat Digicom din România

Digicom este unul dintre puţinii furnizori de echipamente de reţea, rezidenţi în Uniunea Europeană. Certificat cu CSQ şi IQNET (ISO 9000), compania italiană oferă o gamă variată de produse, de la Networking şi echipamente de acces ADSL/HDSL, soluţii GSM/GPRS, soluţii de conectivitate ISDN şi PSTN, până la Routere, echipamente Wireless şi Voice over IP.

Compania acoperă în prezent diferite sectoare ale pieţei: Profesional – Enterprise, Consumer, SOHO şi furnizorii de servicii Telecom, inclusiv providerii de servicii de telefonie IP, având unul dintre cele mai vaste reţele de distribuitori din Italia.

Din dorinţa de a se extinde şi pe piaţa Est Europeană, Digicom a ales ca Distribuitor Autorizat şi partener strategic compania GENESYS, una dintre pricipalele firme IT&C din România, cu o istorie de 10 ani în domeniu şi o reţea puternică de parteneri în întreaga ţară.

”Produsele Digicom completează oferta GENESYS de echipamente de reţea şi acoperă, cu o serie de produse speciale, nişe ale pieţei româneşti şi diverse solicitări ale partenerilor noştri înregistrate în ultima perioadă de timp. Alături de binecunoscutele companii Allied Telesyn, Corega, Cyclades, Patton, ale căror produse sunt promovate cu succes de GENESYS de mulţi ani, aducem acum în atenţia partenerilor noştri produsele şi soluţiile companiei Digicom – unul dintre puţinii producători de echipamente active din Uniunea Europeană”, a declarat Sorin Baltag, Director General, GENESYS.

Produsele şi echipamentele ce vor fi oferite pieţei romăneşti în exclusivitate de către GENESYS sunt împărţite în 3 domenii, corespunzând celor 3 divizii ale Digicom:

Divizia Networking produce o gama largă de echipamente de acces pentru reţele LAN (cablate sau wireless) destinate mediilor de lucru profesionale sau utilizatorilor casnici. Oferind soluţii în tehnologie Fast Ethernet 10/100 şi Gigabit Ethernet (switch-uri Layer 2 cu sau fără management ), routere ADSL şi firewall-uri, Divizia de Networking a Digicom domină piaţa europeană de profil, având o prezenţă activă printr-o reţea de distribuitori şi reselleri în toate tările importante de pe continent.
Divizia Internet Access este responsabilă de dezvoltarea de soluţii avansate pentru domenii precum Telefonie IP, Acces Internet de bandă largă, Routing şi VoIP.
Digicom este la ora actuală unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamente integrate de acces (IAD- Integrated Access Devices), cea mai mare bază instalată fiind la Internet Service Providers.
Divizia Wireless furnizează echipamente pentru transmisiuni de date radio (technologii IEEE 802.11bg pentru retele LAN Wireless, modem-uri GSM/GPRS, echipamente şi sisteme de transmisiuni pentru aplicaţii industriale şi control procese).

Despre Digicom
Digicom (www.digicom.it) este o companie italiană, fondată în 1977, care se ocupă de producţia, designul şi distribuirea de echipamente de telecomunicaţii. Digicom dispune de cea mai largă reţea de echipamente IT din Europa, având mii de produse pe stoc.

Despre GENESYS

GENESYS este o companie privată, înfiinţată în 1994 şi certificată ISO 9001, CCAS şi OMCAS, cu o cifră de afaceri de peste 7 milioane USD în 2003 şi peste 60 de angajaţi. In calitatea sa de distribuitor cu valoare adaugata pentru peste 30 de companii internationale, GENESYS asigura celor peste 1000 clienti (integratori si reselleri din intreaga tara) servicii complete mergand de la asistenta in realizarea proiectelor, service in garantie si post-garantie, training pana la facilitati de marketing si financiare, iar departamentul de solutii IT dezvolta aplicatii software complexe la cerere si realizeaza serviciile aferente.


Simona Bogdan
PR & Communications Manager
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-este-singurul-distribuitor-autorizat-digicom-din-romania