GENESYS în premieră la OutsourceWorld, New York

BUCURESTI - 11 octombrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Bucureşti, 11 Octombrie 2004 – GENESYS, una dintre cele mai importante companii IT din Romania, a participat în premieră la cel mai important tărg de software international, OutsourceWorld, care şi-a deschis porţile pentru 3 zile în metropola americană New York.

GENESYS în premieră la OutsourceWorld, New York

Afirmandu-şi interesul pentru piaţa americană, GENESYS a prezentat competentele acumulate in furnizarea de servicii software la cerere si, în premieră într-un cadru expoziţional, suita de aplicatii e-business Catalogue On-Line/Partner On-Line, destinata companiilor care doresc sa isi promoveze si comercializeze produsele si serviciile prin Internet.
GENESYS a prezentat oferta sa completa de servicii software: realizarea de aplicatii la cerere (Custom Software Development, Outsourcing) si servicii profesionale (Consultanţă, Management de Proiect, Mentenanţă, Training, Suport) pentru platforme şi tehnologii ca MS .NET, J2EE, IBM WebSphere, Oracle, Citrix, e-signature şi altele.
In cei 10 ani de activitate, GENESYS a acumulat o bogată experienţă in acest domeniu, avand contracte cu peste 100 de clienti din rindul caselor de software si companiilor din Elvetia, Franta, Marea Britanie si Romania, in domeniile telecomunicatii, financiar, bancar, utilitati, administratie publica.
Pentru anul 2004 GENESYS si-a propus cresterea cifrei de afaceri cu peste 50% pe ambele directii principale de activitate: distributia cu valoare adaugata de produse si servicii pentru infrastructuri IT&C şi realizarea de soluţii software si sisteme integrate complexe.

Despre GENESYS

GENESYS este o companie privată, înfiinţată în 1994 şi certificată ISO 9001, CCAS şi OMCAS, cu o cifră de afaceri de peste 7 milioane USD în 2003 şi peste 60 de angajaţi. In calitatea sa de distribuitor cu valoare adaugata pentru peste 30 de companii internationale, GENESYS asigura celor peste 1000 clienti (integratori si reselleri din intreaga tara) servicii complete mergand de la asistenta in realizarea proiectelor, service in garantie si post-garantie, training pana la facilitati de marketing si financiare, iar departamentul de solutii IT dezvolta aplicatii software complexe la cerere si realizeaza serviciile aferente.
Simona Bogdan
PR & Communications Coordinator
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-in-premiera-la-outsourceworld-new-york