GENESYS ofera acum in Romania solutiile ThinPrint

BUCURESTI - 15 noiembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

GENESYS ofera de acum pe piata romaneasca produsele companiei germane ThinPrint, renumite pentru performanta ridicata, infrastructurile solide pentru imprimare si distribuirea informatiei pe Internet.

GENESYS ofera acum in Romania solutiile ThinPrint

Succesul companiei se bazeaza pe solutia de management al printarii, ThinPrint .print, care este utilizatata in organizatii din toate domeniile, indiferent de marime – de la 5 utilizatori pana la 800 de servere. Printre utilizatorii acestei solutii se numara companii renumite, pintre care amintim: Volkswagen Financial Services AG (Germania), Bombardier (Canada), Mitsubishi Electric Logistic Corporation (Japonia), Best Western (USA), Siemens AG (Germania) etc.

ThinPrint .print este singura solutie cu un control al largimii de banda specific pentru conexiune, care permite ca largimea de banda pentru transmiterea de informatii sa fie limitata pentru conexiuni individuale, grupuri de utilizatori sau chiar pentru statii de lucru individuale.

Mai mult decat atat, un proces de compresie inteligent reduce traficul de date cu pana la 98%. Datorita tehnologiei Driver Free Printing de la ThinPrint, nu este necesara instalarea driverelor de imprimanta pe server, deoarece procesul necesar pentru imprimare poate fi atribuit clientului si/sau unui birou aflat in alta locatie.

Avantajele pe care le ofera solutia ThinPrint .print fac din aceasta cel mai bun instrument pentru simplificarea administrarii si reducerea costurilor aferente proceselor de printare. Caracteristicile solutiei care determina scaderea costurilor sunt: scaderea traficului in retea; reducerea costurilor online; utilizarea conexiunilor VPN ieftine; stabilizarea performantei aplicatiei; simplificarea administrarii; utilizarea hardware-ului ieftin; scaderea costurilor pentru toner etc.

Obtinerea unei productivitati ridicate prin utilizarea solutiei ThinPrint .print este asigurata de urmatoarele caracteristici ale solutiei: divizarea administrarii printarii centrale si a celei la distanta; oferirea unui suport optim; format corect al paginii imprimate, chiar si pentru aplicatiile Web; scurtarea timpului de desfasurare a procesului, datorita printarii directe a documentelor create la nivel central.

Despre ThinPrint
ThinPrint GmbH este liderul mondial in domeniul solutiilor software pentru transmiterea optima a comenzilor de printare si a informatiilor in medii bazate pe server sau in medii Web si in navigarea mobila si prin telefon. Solutiile software ale companiei din Berlin sunt comercializate in intreaga lume de distribuitori si producatori renumiti. Parteneriatele strategice ale ThinPrint GmbH cu producatorii de hardware lideri in domeniu reprezinta garantia faptului ca avantajele solutiei ThinPrint .print sunt disponibile si pentru utilizarea cu terminale mici, PDA-uri si telefoane mobile.

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS este o companie privată, înfiinţată în 1994, certificată ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializată în distribuţia cu valoare adăugată a echipamentelor şi produselor IT&C. GENESYS ocupă poziţii de top în toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurată, software, storage, periferice şi asigură distribuţia produselor a peste 30 de companii internaţionale, cum ar fi DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. În anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% faţă de anul precedent, iar pentru 2005 este aşteptată o creştere similară. GENESYS este primul centru autorizat de training Allied Telesyn International - Authorised Training Partner, din anul 2002.
Simona Bogdan
PR & Communications Manager
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-ofera-acum-in-romania-solutiile-thinprint