GENESYS prezinta avantajele statiilor de lucru Dell™

BUCURESTI - 10 februarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Avantajul de a lucra “in miscare” a fost pana in acest moment numai celor care rulau programe office simple. Acum, prin puterea noilor statii de lucru Dell Precision, inginerii, animatorii si graficienii 3D, arhitectii, fotografii si jurnalistii pot beneficia si ei de libertatea de mobilitate.

GENESYS prezinta avantajele statiilor de lucru Dell™

Noile statii de lucru dispun de puterea necesara pentru a va oferi performantele dorite pentru cresterea productivitatii si pentru a avea un plus de creativitate. In realitate, statiile de lucru mobile ofera tehnologii similare cu cele existente intr-un sistem desktop, putand astfel sa va ofere portabilitatea si libertatea folosirii unui notebook alaturi de performantele unei statii de lucru.

M20 si fratele sau mai mare M70 – noile statii de lucru – sunt destinate pentru a oferi performante de exceptie si mobilitate, precum si stabilitatea de care aveti nevoie a unei statii de lucru.

Dell™ Precision M20 – Bucurati-va de libertatea folosirii unui notebook, alaturi de puterea de lucru a unei statii mobile!
Bazat pe tehnologia mobila de ultima generatie si functionalitati OpenGL Graphics, M20 este un notebook compact, usor si cu un design modern, un “jucator” impresionant pentru dimensiunile sale. O baterie cu o durata de viata foarte lunga, semnifica acum ca poate rula aplicatii complexe la fel de usor ca si cand lucrati din birou.

Dell™ Precision M70
O memorie de 256MB nVidia Quadro FX Go1400 PCI-Express OpenGL graphics, un ecran ultra-performant UltraSharpTM cu dimensiunea de 15.4” si puterea de a rula cele mai complexe si exigente programe/aplicatii CAD si 3D – toate intr-un singur notebook modern si puternic.

Pentru intreaga gama de echipamente Dell™, contactati GENESYS – Distribuitor Autorizat, Partener Autorizat de Service si Dell│EMC Gold Partner.

Despre GENESYS

GENESYS este o companie privată, înfiinţată în 1994 şi certificată ISO 9001, CCAS şi OMCAS, cu o cifră de afaceri de peste 7 milioane USD în 2003 şi peste 60 de angajaţi. In calitatea sa de distribuitor cu valoare adaugata pentru peste 30 de companii internationale, GENESYS asigura celor peste 1000 clienti (integratori si reselleri din intreaga tara) servicii complete mergand de la asistenta in realizarea proiectelor, service in garantie si post-garantie, training pana la facilitati de marketing si financiare, iar departamentul de solutii IT dezvolta aplicatii software complexe la cerere si realizeaza serviciile aferente.


Simona Bogdan
PR & Communications Manager
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/genesys-prezinta-avantajele-statiilor-de-lucru-delltm