GENESYS prezintă noile soluţii de alimentare Powerware

BUCURESTI - 21 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

GENESYS oferă utilizatorilor din România noile game de UPS-uri Powerware, destinate protecţiei PC-urilor şi staţiilor de lucru: PW3105, din seria 3 (topologie off-line) şi PW5110 din seria 5 (topologie line-interactive).

GENESYS  prezintă noile soluţii de alimentare Powerware

Ambele modele dispun atât de prize cu protecţie pentru asigurarea functionarii fara intreruperi a echipamentelor, dar şi de tip surge-only, pentru alimentarea unor echipamente periferice precum scannere, imprimante, boxe etc.

Powerware 3105 este disponibil în două variante de putere (350VA şi 500VA) şi oferă protecţie atat împotriva unor căderi de tensiune, cat si impotriva creşterii şi scăderii de scurtă durată a tensiunii, fiind o soluţie destinata in special utilizatorilor individuali. Design-ul este original şi modern, UPS-ul având prizele de ieşire in partea superioara, motiv pentru care oferă o mai mare accesibilitate şi uşurinţă în utilizare. În plus, există posibilitatea de a opta pentru modelul 3105 cu prize de tip schuko, atât pentru 350VA cât şi pentru 500VA.

Caracteristici suplimentare:
- timp de functionare pe baterie: 10 minute la 50% sarcină;
- posibilitate de pornire în lipsa tensiunii de la reţea;
- port USB;
- posibilitate de montare pe perete;
- semnalizare acustică şi cu LED-uri;
- 4 prize IEC 10A pe ieşire pentru protecţie şi 4 prize IEC 10A de tip surge-only;
- disponibil şi în varianta cu prize schuko, 3 pentru protectie şi 3 de tip surge-only.

Powerware 5110 este disponibil în trei variante de putere (500, 700, 1000 VA) şi oferă protecţie pentru o gamă întreagă de echipamente utilizate în cadrul companiilor (PC-uri, staţii de lucru, centrale telefonice etc.) împotriva celor mai des întâlnite probleme de alimentare: căderi de tensiune, scăderea sau creşterea de scurtă durată a tensiunii, tensiune subnominală şi tensiune supranominală.

În plus, pe lângă cele 4 prize de protecţie, mai sunt disponibile şi 4 ieşiri de tip surge-only, UPS-ul alimentând astfel şi alte echipamente periferice precum imprimante, scannere sau boxe. Unitatea este compactă şi păstrează design-ul tradiţional, prizele de intrare şi ieşire fiind situate in partea din spate a UPS-ului.

Caracteristici suplimentare:
- timp de functionare pe baterie: 10 minute la 50% sarcină;
- posibilitate de pornire în lipsa tensiunii de la reţea;
- port USB;
- semnalizare multifuncţională (acustică şi LED-uri);
- silenţios datorită absenţei ventilatorului;
- 4 prize IEC 10A pe ieşire pentru protecţie şi 4 prize IEC 10A de tip surge-only.

Ambele modele oferă o protecţie suplimentară împotriva caderilor de tensiune şi pentru linia telefonică (Internet/DSL/modem/fax) şi sunt echipate cu port de comunicatie USB, software de management, dispunând şi de accesoriile necesare instalărilor de tip plug-and-play (cablu USB & RJ 11, 2 cabluri IEC-IEC sau cablu schuko pentru varianta PW3105 Schuko).

Noile game de produse Powerware - PW3105 şi PW5110 - sunt rezultatul unei experienţe de peste 40 de ani a companiei Eaton|Powerware în construcţia de UPS-uri şi reprezintă o soluţie eficienta şi avantajoasă pentru protecţia echipamentelor de birou.

GENESYS este distribuitor autorizat Eaton|Powerware şi Centru Regional de Service, fiind unul dintre cei mai importanţi furnizori de tehnologie şi servicii IT&C din România, cu o reţea de peste 500 de parteneri autorizaţi în întreaga ţară şi colaborări cu 30 de furnizori de renume internaţional. Echipa de profesionişti GENESYS va sta la dispozitie pentru a va oferi soluţiile şi serviciile profesionale necesare dezvoltarii afacerii dumneavoastră.

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS (www.genesys.ro) este o companie privata, înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).
Simona Bogdan
PR & Communications Manager
Telefon: (021) 242.05.43, (0725) 187.800
Fax: (021) 242.05.43
simona_bogdan@genesys.ro