Imprimantele Dell acum şi în România prin GENESYS

BUCURESTI - 5 octombrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Bucureşti, 1 Octombrie 2004 – GENESYS, una dintre cele mai importante companii româneşti de distribuiţe care acoperă toate domeniile de activitate specifice industriei IT&C, anunţă în premieră pentru piaţa din România disponibilitatea unei linii complete de imprimante şi echipamente multifuncţionale cu jet de cernerală şi laser produse de Dell.

Imprimantele Dell acum şi în România prin GENESYS

Aceste imprimante completează gama de produse Dell oferite de GENESYS, care include, pe lângă cunoscutele sisteme de calcul (servere, staţii, notebook-uri, handheld-uri, monitoare), soluţii de stocare date, microproiectoare de înaltă rezoluţie şi echipamente de networking. Prezentate pentru prima oară pieţei din România, imprimantele Dell se remarcă prin caracteristici tehnice şi performanţe ce adresează tuturor categoriilor de clienţi, de la segmentul consumer şi small office la birourile departamentale ale marilor organizaţii.

„Anunţând disponibilitatea pe piaţa românească a imprimantelor şi multifuncţionalelor Dell, GENESYS îşi extinde şi îşi completează linia de produse oferite partenerilor din întreaga ţară, cărora le punem astfel la dispoziţie o gamă completă de soluţii optime pentru sisteme de calcul (servere, staţii de lucru, notebook-uri, handheld-uri, monitoare), echipamente periferice, de stocare şi networking”, apreciază Sorin Baltag, Director General GENESYS.
Dintre modelele din oferta GENESYS, imprimantele monocrom Dell Laser Printer 1700 şi 1700n oferă, la o viteză de tipărire de până la 24 de pagini A4 pe minut şi o rezoluţie de 1200 x 1200 dpi, un preţ extrem de atractiv pentru piaţa românească, unde adresează în special segmentul utilizatorilor individuali şi al companiilor mici şi mijlocii. Modelul Dell Photo All-in-One Printer 922 este cel mai recent produs Dell din această linie, fiind caracterizat printr-un design ergonomic ce economiseşte spaţiul din biroul utilizatorului, iar prin preţ şi funcţiile de scanare, copiere şi printare de mare viteză, satisface cerinţele multifuncţionale ale unei largi game de clienţi. GENESYS oferă de asemenea şi întreaga gamă de consumabile specifice acestor echipamente.
Compania Dell este lider mondial al pieţei de sisteme PC, cu o prezenţă din ce în ce mai activă în domeniile storage, networking, echipamente periferice, fiind recunoscută pentru excelentul raport preţ/performanţă şi pentru flexibilitatea şi eficienţa sa în relaţiile cu clienţii.

„Intenţionăm să lărgim gama de produse pe care Dell le comercializează prin distribuitorii noştri din România,” declară Dragoş Mateescu, Country Manager Bulgaria, Macedonia, Romania, Serbia & Montenegro Dell. „Incepând din această toamnă, piaţa românească va cunoaşte şi imprimantele Dell”.

GENESYS este distribuitor autorizat Dell în Romania si centru de service autorizat din noiembrie 2003, experienţa şi competenţele legate de furnizarea serviciilor de distribuţie cu valoare adăugată demonstrând că este un partener de încredere cu care se poate construi o relaţie profitabilă şi de lungă durată.

Despre GENESYS

GENESYS este o companie privată, înfiinţată în 1994 şi certificată ISO 9001, CCAS şi OMCAS, cu o cifră de afaceri de peste 7 milioane USD în 2003 şi peste 60 de angajaţi. In calitatea sa de distribuitor cu valoare adaugata pentru peste 30 de companii internationale, GENESYS asigura celor peste 1000 clienti (integratori si reselleri din intreaga tara) servicii complete mergand de la asistenta in realizarea proiectelor, service in garantie si post-garantie, training pana la facilitati de marketing si financiare, iar departamentul de solutii IT dezvolta aplicatii software complexe la cerere si realizeaza serviciile aferente.
Simona Bogdan
PR & Communications Coordinator
simona_bogdan@genesys.ro