National Instruments va ofera prin GENESYS noul LabVIEW 8

BUCURESTI - 7 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

National Instruments, lider global in instrumentatie virtuala, a lansat LabVIEW 8, un upgrade major al platformei de dezvoltare grafica ce mareste productivitatea inginerilor si a specialistilor in design, control si testare. Acest upgrade ajuta suportul decizional, o pleiada de posibilitati pentru ingineri si oameni de stiinta de a realiza, distribui si sincroniza cu usurinta sistemele si dispozitivele inteligente.

National Instruments va ofera prin GENESYS noul LabVIEW 8

LabVIEW 8 este specific unui mediu bazat pe proiecte, pentru dezvoltarea si manipularea aplicatiilor industriale, dar si celor mai recente tehnologii pentru un control simplificat al instrumentelor. Acest comunicat include si actualizari pentru LabVIEW Real-Time Module, LabVIEW FPGA Module, LabVIEW PDA Module si LabVIEW Datalogging and Supervisory Control Module.

LabVIEW 8 extinde programarea grafica la testarea si controlul de sisteme, de la solutii de testare “rack-and-stack”, la retele automate, cu instrumente noi si flexibile de comunicare si control. Ultima versiune LabVIEW ofera o interfata simplificata, scalabila, pentru comunicare si sincronizare intre sistemele si dispozitivele inteligente, ca de exemplu procesoare real-time si FGPA-uri. Designerii, inginerii de testare si specialistii care controleaza sistemele pot utiliza acum aceeasi platforma grafica pentru transferul de date, pentru comunicarea in timp real, cat si pentru sincronizarea retelei cu incidentele aparute in functionarea retelei.

O noua optiune esentiala in LabVIEW 8 este LabVIEW Project care prezinta un mediu bazat pe proiecte pentru manipularea aplicatiilor mari si pentru dezvoltarea echipelor. LabVIEW Project include si instrumente pentru utilizatorii cu rol executiv si ofera posibilitatea de a desfasura aplicatiile pe dispozitive industriale si in acelasi timp mobile. Cu toate aceste caracteristici, inginerii si oamenii de stiinta pot sa integreze mai usor LabVIEW in procesele de inginerie software necesare pentru conducerea echipelor mari de programatori sau in conformitate cu standardele internationale de certificare.

In plus, LabVIEW continua sa construiasca pe tehnologia Express noi instrumente pentru simplificarea metodelor de control si de achizitii de informatii. Cu noul LabVIEW Instrument Drive Finder, inginerii si oamenii de stiinta pot acum sa recunoasca automat instrumentele conectate si pot cauta, descarca si instala driverul potrivit din cele peste 4000 de variante disponibile pe Nationale Instrument Driver Network (www.ni.com/idnet). Automatizarea completa a procesului elimina configurarea manuala si setarea calendaristica, reducand semnificativ timpul necesar. Cu un DAQ Assistant marit si cu NI-DAQmx 8 – suport pentru simularea dispozitivelor National Instruments pentru achizitia informatiilor, inginerii si oamenii de stiinta pot incepe programarea aplicatiilor LabVIEW 8 proprii, fara ajutor hardware.

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS (www.genesys.ro) este o companie privata, înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).

Simona Bogdan
PR & Communications Manager
Telefon: (021) 242.05.43, (0725) 187.800
Fax: (021) 242.05.43
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/national-instruments-va-ofera-prin-genesys-noul-labview-8