Noul conector LC de la AMP Netconnect cu tehnologie LightCrimp Plus

BUCURESTI - 12 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Familia de conectori de fibra optica LightCrimp Plus de la AMP Netconnect s-aimbogatit cu un nou model. Astfel, alaturi de conectorii SC si ST deja prezenti pe piata, arhitectii de retele pot folosi de acum si conectorii de tip LC.

Noul conector LC de la AMP Netconnect cu tehnologie LightCrimp Plus

Tehnologia LightCrimp Plus de la AMP Netconnect s-a evidentiat prin simplitatea si rapiditatea realizarii conexiunii. Conectarea se realizeaza in mai putin de un minut, nefiind necesare operatiuni de pregatire a fibrei optice.

Herb Congdon, director de marketing in cadrul Tyco Electronics, divizia sisteme de fibra optica, declara : “Intrucat procedura de instalare pentru toate produsele LightCrimp Plus este aceeasi, ne asteptam ca proiectantii de retele sa integreze rapid noul conector LC in retelele de fibra optica.”

Conectorii din familia LightCrimp Plus se caracterizeaza prin robustete, rezistenta in timp si la temperaturi intre -10ºC si 60ºC, fiind conformi cu standardele TIA/EIA, IEC, CECC si EN.

Pentru a veni in sprijinul instalatorilor de retele, AMP Netconnect a inlocuit si trusa de conectorizare LightCrimp Plus pentru SC si ST (PN: 0-1278118-1) cu noua trusa pentru conectori SC, ST si LC (PN: 0-1278118-4).

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS (www.genesys.ro) este o companie privata, înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).

Simona Bogdan
PR & Communications Manager
Telefon: (021) 242.05.43, (0725) 187.800
Fax: (021) 242.05.43
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/noul-conector-lc-de-la-amp-netconnect-cu-tehnologie-lightcrimp-plus