Proiectoarele Dell - claritate, mobilitate si atitudine prietenoasa

BUCURESTI - 16 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Fie ca este vorba de prezentari de afaceri, educationale sau personale, proiectoarele Dell ofera o performanta deosebita la un pret pe care toata lumea si-l poate permite.

Proiectoarele Dell - claritate, mobilitate si atitudine prietenoasa

Dotate cu cele mai noi tehnologii in domeniu si toate optiunile necesare unei utilizari complete in varianta standard, aceste proiectoare iti ofera tot ce ai nevoie astfel incat in maxim 3 minute sa poti realiza o prezentare sau viziona un film. Sunt dotate standard cu tot ceea ce trebuie pentru utilizare: un set complet de cabluri pentru toate tipurile de porturi, telecomanda, o geanta de transport de o calitate exceptionala, etc.

Proiectoarele Dell sunt extrem de usor de folosit. Cu suport pentru o gama variata de standarde video si TV dispuneti de o compatibilitate ridicata cu sursa de proiectie. Proiectorul, beneficiind de tehnologia plug-and-play, detecteaza automat tipul se sursa si isi seteaza optiunile in acord cu aceasta. Focalizarea si reglarea dimensiunii imaginii proiectate se realizeaza extrem de usor, ceea ce permite instalarea cu usurinta a echipamentului in aproape orice mediu.

Dimensiunea si greutatea permit includerea in gama de MicroVideopriectoare, conferind o portabilitate exceptionala, fara a face insa rabat la performanta. Imaginea este luminoasa si clara chiar in conditiile unei incaperi puternic luminate. Meniul de configurare este intuitiv si prietenos, fiind disponibile atat presetari complexe pentru o utilizare rapida ca si reglarea tuturor parametrilor de imagine pentru situatii speciale.

GENESYS este Distribuitor Autorizat Dell, Centru de Service Autorizat Dell, Dell | EMC Gold Partner. In aceasta vara toate proiectoarele mentionate au preturi exceptionale si sunt disponibile din stoc.

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS (www.genesys.ro) este o companie înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).

Simona Bogdan
PR & Communications Manager
Telefon: (021) 242.05.43, (0725) 187.800
Fax: (021) 242.05.43
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/proiectoarele-dell-claritate-mobilitate-si-atitudine-prietenoasa