Solutia ultra-mobila Dell numai prin GENESYS!

BUCURESTI - 15 septembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Videoproiectorul Dell 3400MP, cu o greutate de numai 1,09 Kg este ideal pentru cei care doresc sa realizeze prezentari in deplasare.PDA-ul Axim X50 este un echipament de exceptie dotat cu un procesor de 624MHz, display de 3,7" si rezolutie VGA, cu o memorie mai mult decat suficienta pentru orice tip de aplicatie (si aici se includ si jocurile 3D).

Solutia ultra-mobila Dell numai prin GENESYS!

Impreuna, prin intermediul cablului de conexiune X50v la VGA (D-Sub 15), reprezinta in acest moment cea mai usoara solutie pentru proiectarea prezentarilor sau imaginilor dvs, oriunde in lume.
Desi termenul usor se refera in primul rand la greutatea fizica a solutiei, trebuie spus ca ambele echipamente sunt totodata extrem de usor de configurat si utilizat. Videoproiectorul Dell 3400MP are o functionalitate deosebita, varianta standard avand incluse toate cablurile necesare conectarii cu aproape orice sistem, iar telecomanda si geanta sunt special proiectate pentru a face fata unor socuri considerabile. Optional pentru acest videoproiector se pot achizitiona un ecran de proiectie, lampa de rezerva si chiar si un set de boxe portabile.

Desi atat de usor, acest echipament ofera performantele necesare realizarii unor proiectii de calitate chiar in sali insorite, imaginea fiind extrem de clara si datorita rezolutiei native XGA, contrastului de 2100:1 si a stralucirii de 1500 ANSI lumeni. Meniul On-Screen permite configurarea extrem de usoara a bogatei game de facilitati, conform dorintei fiecarui utilizator. Axim X50v dovedeste acceasi usurinta in utilizare, in pachetul standard fiind incluse toate facilitatile necesare unei utilizari optime, inclusiv un pachet de jocuri care permit testarea intensiva a displayului in rezolutie VGA.

Disponibil ca accesoriu, cablul de conexiune intre Axim X50v si videoproiector este insotit de un CD cu utilitare care permit vizualizarea sub sistemul de operare Windows CE a unei multitudini de fisiere utilizate in prezentari (PowerPoint, PDF-uri etc.).

Si ca totul sa devina mai usor, pana la sfarsitul lunii octombrie beneficiati de un pret special pentru aceasta solutie Dell: Axim X50v, cablu de conectare si micro - videoproiector 3400MP. Nu putem decat sa va dorim utilizare usoara.

Despre GENESYS

Despre GENESYS
GENESYS (www.genesys.ro) este o companie privata, înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).

Simona Bogdan
PR & Communications Manager
Telefon: (021) 242.05.43, (0725) 187.800
Fax: (021) 242.05.43
simona_bogdan@genesys.ro