Solutii de tiparire foto de la Dell™ numai prin GENESYS

BUCURESTI - 18 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Dell Photo Printer 540 este o imprimanta specializata in tiparirea fotografiilor la o calitate exceptionala si la un pret extrem de atractiv. Dimensiunile mici indreptatesc includerea in categoria imprimantelor portabile.

Solutii de tiparire foto de la Dell™ numai prin GENESYS

Rapida si usor de utilizat, Dell 540 poate lucra independent sau impreuna cu un sistem PC, conectarea cu cele mai uzuale camere digitale fiind extrem de simpla.

Ecranul ajustabil cu care imprimanta este dotata permite selectia si vizualizarea fotografiilor pe care doriti sa le tipariti. Pretul accesibil face din acest echipament un accesoriu obligatoriu pentru orice impatimit al fotografiei digitale.

Functionalitati:
- viteza mare de tiparire ( mai putin de 60 de secunde pe fotografie);
- tehnologie de transfer termic care permite reproducerea realistica a culorilor;
- fotografii de calitate profesionala;
- functie Clear Life Coating pentru fotografii durabile, rezistente la caldura, umiditate si murdarie;
- calitatea ridicata a ecranului ajustabil LCD de 2,5 inch permite selectarea si vizualizarea fotografiilor pentru tiparire in orice conditii de luminozitate;

Specificatii:
- functionalitati: imprimanta foto color si alb-negru, cititor de card de memorie;
- sisteme de operare: Microsoft® Windows® 2000 si XP;
- performante: tiparirea sub 60 de secunde/fotografie;
- memorie: 32MB SDRAM, 8MB Flash;
- dimensiunile fotografiilor: 4x6 Photo (102x152 mm, 4R postcard), 3.5x5 Photo (89x127 mm), 2 Photos 2.1x3.3 (54x85 mm) Wallet, 4 Photos 2x3 (51x76 mm), 9 Photos 1.3x2 (34x50.7 mm);
- dispozitive incorporate: ecran LCD de 2,5 inch; cititor de card de memorie, port USB.

Un alt echipament de exceptie dezvoltat de Dell este si Dell™ All-in-One Printer 942. Avand posibilitati de scanare, imprimare, fax si fotocopiere, 942 reda documente profesionale si fotografii de o calitate excelenta cu sau fara utilizarea unui sistem desktop.

Scanerul de 48-bits poate scana orice documente sau fotografii cu o deosebita acuratete si cu o paleta larga de culori. Acesta include un ecran LCD de 2.5”, sloturi pentru carduri de memorie, ideal pentru conectivitatea cu PC-ul dumnevoastra.

Specificatii
- functionalitati: imprimanta foto color si alb-negru, scanner, foto-copiator, fax
- sisteme de operare: Microsoft® Windows® 2000 si XP
- performante: alb-negru - 19 pagini A4/minut; color – 14 paginia A4/minut;
- rezolutie: pana la 4800 x 1200 dpi
- dispozitive incorporate: ecran LCD de 2.5“; cititor de card de memorie, port USB.

Despre GENESYS

GENESYS este o companie privată, înfiinţată în 1994 şi certificată ISO 9001, CCAS şi OMCAS, cu o cifră de afaceri de peste 7 milioane USD în 2003 şi peste 60 de angajaţi. In calitatea sa de distribuitor cu valoare adaugata pentru peste 30 de companii internationale, GENESYS asigura celor peste 1000 clienti (integratori si reselleri din intreaga tara) servicii complete mergand de la asistenta in realizarea proiectelor, service in garantie si post-garantie, training pana la facilitati de marketing si financiare, iar departamentul de solutii IT dezvolta aplicatii software complexe la cerere si realizeaza serviciile aferente.


Simona Bogdan
PR & Communications Manager
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/solutii-de-tiparire-foto-de-la-delltm-numai-prin-genesys