genesysone    

Comunicate de presa si evenimente pe tema genesysone

 • genesysone

  Bucuresti - 6 November 2013

  Comunicat de Genesys

  Noua soluție combină într-un mod unic cele mai bune practici de Customer Service, cu platforma software de top Genesys 8, pentru pentru a furniza clientilor enterprise o solutie cu un TCO redus. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: intrarom , genesys , contact centers , genesysone

  Vezi toate comunicatele de presa despre genesysone

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul genesysone.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la genesysone. Informatiile despre genesysone cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul genesysone, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la genesysone, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.