70 de copii din Vaslui vor invata despre masaj si terapii naturiste in cadrul unui eveniment sponsorizat de Vivanatura.

BUCURESTI - 4 noiembrie 2022

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Sanatate

Live site

În data de 6 noiembrie 2022, la Asociația Kiwanis va avea loc un eveniment caritabil la Vaslui unde vor participa mai mulți membri din cadrul Asociatia de Masaj si Terapii Complementare AMTC

poza

poza

 Eficient, natural, romanesc 

Leonard Radut

În cadrul acestui eveniment, informațional, pentru copii, se va prezenta ce este MASAJUL și care sunt beneficiile masajului asupra corpului omenesc.

Sponsorul Vivanatura va contribui cu 100 buc creme de corp și 100 buc paste de dinți. S.C. Genna Co SRL este o companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag, care ajuta prin formulele naturiste de sanatate, pe care le-a creat, pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, ce cauta o forma de preventie sau tratament  mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura

Cei 70 de copii, cu vârstele între 15-18 ani, vor primi informații și Masaj ca Terapie.

La acest eveniment vor participa:

Directorul Zonal AMTC IAȘI: AUREL TUDORACHE

Directorul Zonal AMTC VASLUI: RAMONA ANDREI

Directorul Zonal AMTC GALAȚI: MIHAELA BĂLĂȘOI

Membru AMTC IAȘI: ZENAIDA PADURARU

VOLUNTARI: Kinetoterapeut Alexandra G. Voiniciuc (Iași), Kinetoterapeut Lorena Siminescu (Vaslui), Kinetoterapeut Alexandra Proca Dulgheru (Galați), Terapeut Bowie Evelin Stratica (Iași)

5 Studenți de la Facultatea de Kinetoterapie A.I. Cuza IAȘI.

Evenimentul va fi organizat cu scopul de a informa toată populația despre Beneficiile Masajului asupra corpului omenesc, mai ales în rândul tineretului.

Vor fi și demonstrații de masaj, în care se dorește conștientizarea asupra beneficiilor reale ale MASAJULUI, ca terapie la îndemâna oricui, pentru sănătate și bunăstare, MASAJUL va fi prezentat ca o NECESITATE și nu ca un moft.

 

 

 

Despre GENNA CO SRL

S.C. Genna Co SRL, companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag ajuta, prin formulele naturiste de sanatate pe care le-a creat, pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, care cauta o forma de preventie sau tratament mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura, sa castige incredere ca natura are solutii, chiar si pentru cele mai neasteptate simptome si afectiuni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genna-co-srl/70-de-copii-din-vaslui-vor-invata-despre-masaj-si-terapii-naturiste-in-cadrul-unui-eveniment-sponsorizat-de-vivanatura