Ai aflat? GennaDent devine VivaNatura

BUCURESTI - 19 aprilie 2024

Comunicat tip General in Sanatate

Dragi iubitori de produse VivaNatura,
Vă aducem o veste minunată!
GennaDent, gama noastră de îngrijire orală, își schimbă numele și devine VivaNatura. Sub numele de VivaNatura, veți găsi aceleași formule îndrăgite, dar cu un nou aspect.

VivaNatura continuă să ofere cele mai bune soluții pe partea de îngrijire orală, folosind ingrediente naturale și formule speciale.

Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături în această tranziție și suntem recunoscători pentru susținerea și încrederea pe care ni le-ați acordat de-a lungul timpului.

Gennadent

Eficient, natural, romanesc

Leonard Radutz

Pentru o îngrijire maximă și sigură în același timp noi îți recomandăm pastele de dinți naturale, pe bază de argilă de la VivaNatura. Sunt produse procesate la rece, pentru ca fiecare compus din formula lor să rămână activ. Au la bază, pe lângă argilă, propolis, argint, uleiuri esențiale cu rol antimicrobian și extracte din plante, pentru a acoperi o întreagă gamă de necesități.

Te confrunți cu gingii umflate și sângerânde, ai la îndemână câteva paste de dinți create anume:

Forte – pasta de dinți cu propolis, aloe, ulei esențial tea trea și extracte de plante. Combinația de argilă, propolis, aloe și ulei de tea tree, face ca această pastă de dinți să fie puternic anitibiotică și antifungică. În plus, are efect anestezic și cicatrizant.

Parodontik – pasta de dinți cu zeolit și ulei esențial de oregano. Parodontik conține compuși activi ce ameliorează rapid sângerările gingivale și controlează natural parodontoza încă de la primele semne ale apariției acesteia.

Argentum – pasta de dinți cu argilă, argint, extracte de plante și uleiuri vegetale. Argintul are un efect remarcabil asupra plăcii bacteriene dentare și asupra micro-organismelor din cavitatea bucală. Este indicată celor cu sângerări gingivale reduse, respirație urât mirositoare și gingii inflamate. Dezinfectează mucoasa bucală și elimină blând tartru.

India Fresh – pasta de dinți cu argilă, turmeric și ulei esențial de neem. Această pastă de dinți are proprietăți stimulente și dezinfectante, fiind totodată și o sursă excelentă de vitamine, acizi grași esențiali, antioxidanți și minerale. Fortifică gingiile, elimină tartrul și albește dinții în mod natural.

Îți dorești o pastă de dinți care să rezolve mirosul neplăcut de dimineață:

Menthol – pasta de dinți cu argilă, aloe vera, propolis și menta. Are efecte antiinflamatoare și antimicrobiene, regenerează țesuturile și previne cariile, la care se adaugă gustul intens de mentă naturală.

Este potrivită celor care iubesc să se spele pe dinți de mai multe ori pe zi,  dar și celor care fumează și vor sa aibă o respirație mereu proaspătă.

Herbal – pasta de dinți cu propolis, aloe vera, musețel, salvie, eucalipt și fenicul. Protejează întreaga cavitate bucală, impiedică formarea tartrului și apariția cariilor.

Datorită extractelor de plante, pasta este aromată în mod plăcut. Dacă ești indrăgostit(ă) de natură, aroma acesteia te va conduce cu gândul la un câmp cu flori, de fiecare dată când te speli pe dinți.

Junior Portocale – pasta de dinți cu aloe vera, propolis, extracte naturale din plante și ulei esențial de portocale. Este indicată în special copiilor, dar și adulții o folosesc frecvent. Actionează blând asupra dinților și gingiilor și nu face spumă.

Ai nevoie de ceva ce intră ușor în geantă și e mereu la îndemână fără prea mare efort, Vivanatura a creat două formule pentru apă de gură, potrivite pentru orice situație:

Apa de gura naturală cu salvie și argilă

Lactatul de zinc și argila desilicată țin sub control respirația urât mirositoare, ajută la prevenirea plăcii bacteriene, iar salvia, aloe și musețelul, reduc iritatia și inflamația de la nivelul gurii.
Are efect tonic, calmant si aduce o stare de prospețime. Este recomandată mai ales celor care suferă de gingivită, paradontoză și alte afecțiuni ale gingiei.

Apă de gură naturală cu propolis și diatomee

Particulele de diatomee au o eficiență uimitoare în absorbția mirosului neplăcut. Combate senzația neplăcută de gură uscată și elimină halena.

Poți alege din cele 10 sortimente de paste de dinți ce anume te atrage cel mai mult sau, le poți testa pe rând după cum ești inspirat.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați pagina noastră web https://www.vivanatura.ro/ sau să ne contactați telefonic la 0751 078 171.

Gama pentru îngrijire orală de la Vivanatura se găsește în magazinele naturiste, DM, Farmacia Tei, Bebe Tei, Kaufland, Hiper-Farmaciile Dr Max.

Produsele pot fi comandate si pe site-ul vivanatura.ro sau telefonic la 0751 078 171 cu o reducere de 33%.

Toate comenzile de minim 180 lei beneficiază de transport GRATUIT!

Despre GENNA CO SRL

S.C. Genna Co SRL, companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag ajuta, prin formulele naturiste de sanatate pe care le-a creat, pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, care cauta o forma de preventie sau tratament mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura, sa castige incredere ca natura are solutii, chiar si pentru cele mai neasteptate simptome si afectiuni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genna-co-srl/ai-aflat-gennadent-devine-vivanatura1