BitterGel de la VivaNatura - formula naturală pentru regenerarea rapidă a pielii

BUCURESTI - 17 mai 2024

Comunicat tip General in Sanatate

BitterGel de la VivaNatura este un gel cu 70 de plante, ulei de tea tree și argint coloidal, destinat îngrijirii și regenerării pielii. Laboratoarele VivaNatura au combinat tradiția și știința pentru a oferi o soluție eficientă și naturală pentru sănătatea pielii.

bitter gel

Eficient, natural, romanesc

Leonard Radutz

Plantele amare, secretul unei pieli sănătoase

Descoperirile recente au evidențiat că pielea, la fel ca limba, are receptori pentru gustul amar. Aceste substanțe amare stimulează metabolismul pielii și contribuie la regenerarea celulară. BitterGel conține extracte din plante amare, cunoscute pentru proprietățile lor terapeutice și regenerante.

BitterGel reunește 70 de plante într-o formulă sinergică:

Rozmarin: Antioxidant puternic care stimulează fermitatea pielii și reduce roșeața.

Pelin: Bogat în antioxidanți și vitamina E, protejează pielea împotriva razelor UV și calmează erupțiile cutanate.

Rostopasca: Proprietăți calmante, regenerante și bactericide.

Lavanda: Protejează împotriva radicalilor liberi și favorizează vindecarea rănilor.

Gotu kola: Calmează iritațiile și accelerează vindecarea tăieturilor și arsurilor.

Coada șoricelului: Antiinflamator și antimicrobian, îmbunătățește procesul de vindecare.

Trei-fraţi-pătaţi: Detoxifiant puternic cu acțiune emolientă și antiinflamatoare.

Ghimbir: Proprietăți antiinflamatorii și cicatrizante.

Pe lângă extractele din plante, BitterGel conține ulei de tea tree, cunoscut pentru efectele sale antiinflamatorii și antibacteriene, și argint coloidal cu proprietăți antibiotice. Acesta este conceput pentru a sprijini procesele naturale de regenerare ale pielii, fiind ideal pentru tratarea tăieturilor, loviturilor, zgârieturilor și iritațiilor.

Curăță și detoxifică

BitterGel are proprietăți antibacteriene și astringente, ajutând la curățarea pielii și eliminarea toxinelor și impurităților.

Tonifică și revitalizează

Aplicarea regulată a BitterGel contribuie la tonifierea și revigorarea pielii, oferindu-i un aspect mai luminos și sănătos. Extractele de plante din BitterGel ajută la stimularea circulației și îmbunătățirea texturii pielii.

Reduce inflamațiile și iritațiile

Datorită ingredientelor sale antiinflamatoare, BitterGel este eficient și în calmarea iritațiilor și reducerea inflamațiilor. Acest gel este recomandat și în cazul  afecțiunilor cutanate, cum ar fi acneea.

Vindecă și regenerează pielea

Conține extracte de coada-șoricelului și rădăcină de ghimbir, recunoscute pentru proprietățile lor cicatrizante și de vindecare a pielii. BitterGel accelerează procesul de regenerare cutanată, fiind ideal pentru tratarea rănilor minore și cicatricilor.

Ideal pentru trusa ta de vacanță

BitterGel este indispensabil în trusa de vacanță, datorită efectelor sale rapide în caz de arsuri solare, înțepături de insecte, răni ușoare sau iritatii.

Pentru mai multe informații despre BitterGel și alte produse Vivanatura, vă rugăm să vizitați www.vivanatura.ro sau să ne contactați telefonic la 0751 078 171.

BitterGel este disponibil pe
vivanatura.ro sau telefonic la 0751 078 171 cu 33% reducere, iar la comenzile de minim 180 lei transportul este GRATUIT. Îl găsiți și în magazinele partenere Bebe Tei, Farmacia Tei, magazinele naturiste, Hiper-Farmaciile Dr. Max.

Despre GENNA CO SRL

S.C. Genna Co SRL, companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag ajuta, prin formulele naturiste de sanatate pe care le-a creat, pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, care cauta o forma de preventie sau tratament mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura, sa castige incredere ca natura are solutii, chiar si pentru cele mai neasteptate simptome si afectiuni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genna-co-srl/bittergel-de-la-vivanatura-formula-naturala-pentru-regenerarea-rapida-a-pielii