Care este secretul din spatele gamei de ingrijire orala de la VivaNatura?

BUCURESTI - 16 mai 2024

Comunicat tip General in Sanatate

Toate produsele noastre de ingrijire orala au ca ingredient principal argila activa. Aceasta este un remineralizant natural (conține: calciu, magneziu, siliciu, fier, natriu, potasiu), întărește și protejează smalțul dinților, este detoxifiantă, are o mare capacitate de a absorbi toxinele (absoarbe mirosurile neplăcute ale gurii) și este foarte eficientă pentru albirea și curățarea dinților.

Argentum

Argentum

 Eficient, natural, romanesc 

Leonard Radutz

Argila are, de asemenea, o acțiune antiseptică, restabilește echilibrul acido-bazic, neutralizând hiperaciditatea la nivel bucal (pe fondul căreia apar problemele dentare și gingivale).

Gama GennaDent (gama de ingrijire orala de la VivaNatura) cuprinde o varietate de paste de dinti naturale, fara flour, destinate tuturor categoriilor de varsta , de la copii la adulti, ape de gura, precum si un produs destinat albirii dintilor, care inlocuieste detartrajul facut intr-un cabinet stomatologic.

In curand GennaDent, gama noastră de îngrijire orală, își schimbă numele și devine VivaNatura! Sub numele de VivaNatura, veți găsi aceleași formule îndrăgite, dar cu un nou aspect.

Gennadent Argentum pasta de dinți naturala 100% cu argila si argint, fără fluor

Este o pasta de dinți cu argilă, argint, extracte de plante și uleiuri vegetale. Argintul are un efect remarcabil asupra plăcii bacteriene dentare și asupra micro-organismelor din cavitatea bucală. Este indicată celor cu sângerări gingivale reduse, respirație urât mirositoare și gingii inflamate. Dezinfectează mucoasa bucală și elimină blând tartru. Extractul de propolis are un puternic efect antimicrobian si antifungic in timp ce extractul de aloe vera este cicatrizant si antiinflamator.

Pentru a beneficia și mai mult de calităţile acestei paste de dinţi revoluţionare se recomandă să se menţină în cavitatea bucală, după periaj, aproximativ 3-5 minute.

GennaDent Apa de gura naturală cu salvie și argilă, înlocuiește cu succes guma de mestecat sau periajul dinților când ești grăbit. Lactatul de zinc și argila desilicată țin sub control respirația urât mirositoare, ajută la prevenirea plăcii bacteriene, iar salvia, aloe și musețelul, reduc iritatia și inflamația de la nivelul gurii. Are efect tonic, calmant si aduce o stare de prospețime. Este recomandată mai ales celor care suferă de gingivită, paradontoză și alte afecțiuni ale gingiei.

GennaDent Praf de dinți 100% natural cu argilă, plante și zeolit

Praful de dinţi este un produs 100% natural, eficient pentru îngrijirea şi albirea dinţilor.

Praful de dinți GennaDent este un produs 100% natural, simplu și eficient, pentru albirea și îngrijirea dinților. Este un amestec uscat de argilă activă, eucalipt, mentă creață, izmă bună. Utilizarea lui are urmatoarele efecte:

                    - îndepărteaza petele de cafea, fructe de padure

                    - absoarbe mirosurile neplăcute ale gurii

                    - reda smaltului dentar nuanta naturala

    - curăţă şi albeşte dinţii

      - împrospătează respiratia

    Produsele pentru ingrijire orala de la VivaNatura sunt disponibile în magazinele naturiste, Kaufland, Farmacia Tei, Bebe Tei, DM și Hiper-Farmaciile Dr. Max.

    Pe vivanatura.ro sau telefonic la 0751 078 171 beneficiati de 33% reducere și de transport GRATUIT la comenzi de minim 180 lei.

    Despre GENNA CO SRL

    S.C. Genna Co SRL, companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag ajuta, prin formulele naturiste de sanatate pe care le-a creat, pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, care cauta o forma de preventie sau tratament mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura, sa castige incredere ca natura are solutii, chiar si pentru cele mai neasteptate simptome si afectiuni.

    Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genna-co-srl/care-este-secretul-din-spatele-gamei-de-ingrijire-orala-de-la-vivanatura