Cauți un remediu natural pentru varice, circulație periferică deficitară sau pentru picioare grele?

BUCURESTI - 20 iunie 2024

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate

Într-o lume plină de provocări, picioarele tale sunt eroii tăcuți și neînțeleși. Ele te poartă în fiecare zi, dar uneori resimt oboseala, durerea și greutatea zilelor aglomerate. Acum le poți oferi o răsplată prin care să le ajuți să fie din nou sănătoase și să îți ofere o stare de bine.

Varicastan

Eficient, natural, romanesc

Leonard Radutz

Laboratoarele VivaNatura te invită să descoperi Varicastan, o poveste de succes în lupta împotriva varicelor și a circulației periferice deficitare. Crema Varicastan este îmbogățită cu principii active din plante și uleiuri vegetale, oferind astfel alinare și ajutor în gestionarea problemelor legate de sănătatea picioarelor.

Varicastan este o cremă special concepută pentru masajul picioarelor, destinată persoanelor care se confruntă cu probleme cauzate de varice, flebite, tromboze, crampe dureroase, insuficienţă venoasă şi limfatică.

Acest produs este 100% natural și îmbină principiile active din plante într-o formulă ideală pentru sănătatea și confortul picioarelor tale.

Formula activă contribuie semnificativ la îmbunătățirea elasticității venelor, prevenind astfel fragilitatea și spargerea acestora, conferă efecte de protecție a capilarelor și contribuie în același timp, la accelerarea microcirculației de la nivelul pielii, datorita ingredientelor naturale active din formula acestuia precum: castan, hamamelis, tataneasa, salcie, arnica, iedera, galbenele.

Iată câteva beneficii ale principiilor active din formula Varicastan:

Extract de castan – Cu capacitatea sa de a reduce senzația de picioare grele, extractul de castan protejează capilarele și accelereaza microcirculatia la nivelul pielii, oferind o soluție eficientă împotriva varicelor și insuficienței venoase.

Hamamelis – Proprietățile antiinflamatoare și astringente ale hamamelisului contribuie la reducerea inflamației și tonifierea pielii, ameliorand simptomele varicelor și flebitelor.

Tătăneasă – Stimulează regenerarea celulară, ajutând la vindecarea rapidă a vânătăilor și luxațiilor, asigurând recuperarea eficientă a pielii afectate.

Salcia – Efectele antiinflamatoare și analgezice ale salciei calmează durerile și disconfortul, fiind de mare ajutor în tratarea crampelor dureroase și a trombozelor.

Arnica – Cunoscută pentru proprietățile sale antiinflamatoare și de stimulare a circulației, arnica contribuie la ameliorarea durerilor și la vindecarea hematoamelor.

Iedera – Extractul de iederă are efecte de drenare a circulației sanguine și limfatice, prevenind apariția edemelor și a insuficienței venoase.

Gălbenele – Reduc inflamațiile și accelerează vindecarea rănilor, asigurând o piele sănătoasă și bine tonifiata.

Varicastan este un remediu natural folosit pentru prevenirea, ameliorarea și recuperarea zonelor afectate de varice și circulație periferică deficitară.

Pentru a obține rezultate optime, aplicați crema Varicastan pe zona afectată și masați de jos în sus, folosind mișcări circulare. Este recomandat să aplicați crema în mod regulat, seara, și, dacă doriți, dimineața sau în timpul zilei.

Asigurați-vă că masați zona afectată blând, până când crema este complet absorbită în piele. Această metodă de aplicare ajută la maximizarea beneficiilor cremei și la ameliorarea simptomelor tulburarilor circulatorii.

Varicastan este disponibil în magazinele naturiste, DM, Kaufland, Farmacia Tei, Bebe Tei, Hiper-Farmaciile Dr. Max, iar pe vivanatura.ro beneficiați de 33% reducere și transport GRATUIT la comenzi de minim 180 lei.

Pentru mai multe informații despre Varicastan și beneficiile sale, vă invităm să contactați VivaNatura telefonic la 0751 078 171 sau să vizitați website-ul nostru https://www.vivanatura.ro/.

Despre GENNA CO SRL

S.C. Genna Co SRL, companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag ajuta, prin formulele naturiste de sanatate pe care le-a creat, pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, care cauta o forma de preventie sau tratament mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura, sa castige incredere ca natura are solutii, chiar si pentru cele mai neasteptate simptome si afectiuni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genna-co-srl/cauti-un-remediu-natural-pentru-varice-circulatie-periferica-deficitara-sau-pentru-picioare-grele