Crema de mâini cu gălbenele și cătină de la VivaNatura – protectorul blând al pielii tale

BUCURESTI - 20 mai 2024

Comunicat tip General in Sanatate

Deși mâinile noastre sunt vizibile constant, ele sunt adesea neglijate în rutina zilnică de îngrijire a pielii. Îmbătrânirea mâinilor poate începe să se manifeste încă de la vârsta de 40 de ani, prin pierderea elasticității, deshidratare, apariția riduri și petelor de vârstă.

crema maini

Eficient, natural, romanesc

Leonard Radutz

Crema de mâini cu gălbenele și cătină de la VivaNatura este special formulată pentru a combate aceste efecte. Crema oferă protecție eficientă împotriva factorilor de mediu și a semnelor de îmbătrânire.

Ingrediente naturale

Crema de mâini cu gălbenele și cătină oferă o soluție completă pentru îngrijirea mâinilor:

Ulei de cătină: Bogat în acizi grași și vitamina C, hidratează profund pielea. Îmbunătățește elasticitatea și textura pielii, estompând hiperpigmentarea și contribuind la regenerarea celulară.

Unt de shea: Cunoscut pentru capacitatea sa de a reda viață pielii uscate, untul de shea reține umiditatea și oferă pielii un aspect suplu, moale și neted datorită antioxidanților și agenților antiinflamatori.

Extract de gălbenele: Stimulează producția de colagen și îmbunătățește elasticitatea pielii, accelerând vindecarea și reducând ridurile și liniile fine.

Extract de nalbă: Oferă un efect antiinflamator și exfoliant delicat, îndepărtând celulele moarte și menținând pielea moale și netedă.

O cremă de mâini cu galbenele și cătină este o alegere înțeleaptă

Crema de mâini cu gălbenele și cătină este procesată la rece pentru a păstra intacte calitățile bioactive ale fiecărui ingredient. Fără parabeni și cu 98% ingrediente naturale, această cremă este ideală pentru utilizarea zilnică, în special în sezonul rece, când pielea mâinilor este mai predispusă la uscare și iritații.

Uleiurile naturale de cătină, măsline, migdale dulci împreună cu untul de shea și extractul de gălbenele pătrund foarte ușor piele, făcând-o netedă și catifelată. Echilibrează secreţia de sebum și nu blochează porii, înmoaie pielea, o regenerează și previne apariția semnelor de îmbătrânire a pielii.

Crema de maini cu gălbenele și cătină de la VivaNatura este disponibilă în magazinele naturiste, Kaufland, Bebe Tei, Farmacia Tei, Hiper-Farmaciile Dr. Max.

O găsiți pe vivanatura.ro sau telefonic la 0751 078 171 cu 33% reducere, iar toate comenzile de minim 180 lei beneficiază de transport GRATUIT!

Despre GENNA CO SRL

S.C. Genna Co SRL, companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag ajuta, prin formulele naturiste de sanatate pe care le-a creat, pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, care cauta o forma de preventie sau tratament mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura, sa castige incredere ca natura are solutii, chiar si pentru cele mai neasteptate simptome si afectiuni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genna-co-srl/crema-de-maini-cu-galbenele-si-catina-de-la-vivanatura-protectorul-bland-al-pielii-tale