Crezi ca se poate opri caderea parului cu ceva natural? Stii ce minuni fac petrolul si plantele?

BUCURESTI - 16 aprilie 2024

Comunicat tip General in Sanatate

Laboratoarele Vivanatura au lansat de curand Samponul impotriva caderii parului cu cafea verde si peptide naturale din amarant care vine in completarea unui alt produs: Crema de par cu extract de cafea verde si petrol.

sampon

Eficient, natural, romanesc

Leonard Radutz

Sunt multiple motive pentru care ne putem confrunta la un moment dat cu o cadere anormala a parului, printre care amintim: medicamentele, o dieta severa, stresul, carentele de vitamine si minerale, bolile autoimune etc In asemenea momente e necesar sa folosim anumite produse, de preferinta naturale, care ne pot ajuta in rezolvarea cat mai rapida si eficienta a acestei probleme.

Samponul impotriva caderii parului cu cafea verde si petrol de la Vivanatura are în compoziția sa 98% substanțe naturale și de origine naturală, procesate la rece și nu conține parabeni ori alte substanțe chimice dăunătoare.

Conține Biotinoyl Tripeptide-1, cu rezultate excepționale de creștere accelerată a firului de păr și îmbunătățire a rezistenței acestuia prin proliferarea keratinocitelor și peptida din amarant, care dă grosime și strălucire chiar și firelor subțiri și fragile, face părul mai ușor de pieptănat, neted, moale și strălucitor.

Prin stimularea producției de colagen și elastină în scalp, tripeptida-1 contribuie la creșterea sănătoasă a părului și la reducerea fragilității acestuia. De asemenea, poate ajuta la menținerea hidratării și a elasticității firului de păr.

Pentru o sinergie perfectă, în formula șamponului sunt combinate cele mai bune componente organice și uleiuri naturale pentru a oferi un produs de înaltă calitate, cu rezultate vizibile. Datorită extractelor de semințe și flori de cafea verde, guarana, năsturel și rozmarin, se reduce atrofia folicului și se încetinește îmbătrânirea firului de păr începând cu prima spălare.

Samponul împotriva căderii părului cu cafea verde și peptide se completează și se folosește cel mai bine după:

Crema de păr cu extract de cafea și petrol împotriva căderii părului

Aceasta este 98% naturală și are în formula sa extracte de semințe de cafea verde, mesteacăn, urzică și iarbă mare, pentru un fir sănătos, dar și pudră din fructe de guarana, extract de ceai verde și ardei iute, cu multiple proprietăți nu doar pentru păr ci și pentru scalp.

În plus, conține ulei de nucă, de ricin, de coriandru și ulei din germeni de grâu cu rol în oprirea căderii anormale a părului și regenerarea lui.

In Romania, valoarea terapeutica a petrolului asupra parului este cunoscuta din timpuri stravechi, iar acum asistam la o revalorificare a tratamentelor traditionale, pe baze noi, stiintifice

Plantele folosite in aceasta crema au fost alese cu grija, pentru ca efectele lor sa se completeze si sa se potenteze reciproc, rezultand o formula unica de ingrijire a parului, revolutionara si eficienta. Astfel, mesteacanul stimuleaza cresterea parului, regleaza functionarea glandelor seboreice, previne aparitia matretii. Brusturele este indicat contra caderii parului, degreseaza pielea capului, regenerand-o, in timp ce podbalul stimueaza circulatia sanguina a pielii la nivelul scalpului, are un efect antiinflamator si astringent, ajutand pielea sensibila si iritata, cu exces de sebum si matreata. Urzica contine substante active care stimuleaza foliculul pilos si sinteza de cheratina, rezultand astfel un fir de par mai gros si mai rezistent, previne si trateaza micozele pielii capului, iar radacina de iarba mare se foloseste contra mancarimii scalpului.

Care sunt efectele utilizarii Cremei de par cu extract de cafea verde si petrol?

Sustine oprirea caderii anormale a parului inca de la prima utilizare

Ajuta la regenerarea firului de par

Ofera parului rezistenta, stralucire si sanatate.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați pagina noastră web https://www.vivanatura.ro/ sau să ne contactați telefonic la 0751 078 171.

Crema de par cu extract de cafea verde si petrol de la Vivanatura se găsește în Farmacia Tei, Bebe Tei, Kaufland, Hiper-Farmaciile Dr Max, iar Samponul impotriva caderii parului cu cafea verde si peptide se gaseste in Farmacia Tei si Bebe Tei. Produsele pot fi comandate si pe site-ul vivanatura.ro sau telefonic la 0751 078 171 cu o reducere de 33%.

Toate comenzile de minim 180 lei beneficiază de transport GRATUIT!

Despre GENNA CO SRL

S.C. Genna Co SRL, companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag ajuta, prin formulele naturiste de sanatate pe care le-a creat, pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, care cauta o forma de preventie sau tratament mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura, sa castige incredere ca natura are solutii, chiar si pentru cele mai neasteptate simptome si afectiuni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genna-co-srl/crezi-ca-se-poate-opri-caderea-parului-cu-ceva-natural-stii-ce-minuni-fac-petrolul-si-plantele