De vorbă cu natura – gelurile de duș naturale de la Vivanatura

BUCURESTI - 17 mai 2024

Comunicat tip General in Sanatate

Laboratoarele VivaNatura prezintă gelurile de duș naturale și de origine naturală, create pentru a oferi o experiență de curățare corporală sănătoasă. Formulate cu extracte de plante hrănitoare și uleiuri esentiale procesate la rece, gelurile de duș VivaNatura sunt concepute pentru a curăța și hidrata pielea, fără a afecta stratul protector natural.

Geluri dus

Eficient, natural, romanesc

Leonard Radutz

Beneficiile gelurilor de duș VivaNatura:

Curățare naturală: Gelurile de duș VivaNatura au proprietăți antibacteriene și astringente, ajutând la eliminarea impurităților.Hidratare și emoliere: Ingredientele naturale și de origine naturală din compoziție asigură o hidratare de lungă durată și o piele moale și catifelată.Revitalizare și tonifiere: Uleiurile esențiale și extractele de plante stimulează circulația sanguină, oferind pielii un aspect sănătos și luminos.Calmarea iritatiilor:Gelurile de duș conțin ingrediente cu proprietăți antiinflamatoare și calmante, ideale pentru pielea sensibilă sau iritată.

Gelul de duș Spa cu lavandă și ceai verde:

Gelul de duș Spa cu lavanda și ceai verde conține ingrediente care iubesc pielea și vine cu o aromă liniștitoare de lavandă pentru o experiență de relaxare în baie. Este realizat cu extracte de aloe vera, ceai verde, gălbenele și nalbă cu remarcabile proprietăți emoliente, calmante și antiinflamatorii, dar și dezinfectante, antiseptice și cicatrizante.

Lavanda: Oferă o aromă liniștitoare și relaxantă, perfectă pentru momentele de răsfăț.

Aloe vera: Hidratează și stimulează regenerarea celulară, având efecte dezinfectante și antiseptice.

Ceai verde: Un antioxidant excepțional care încetinește procesul de îmbătrânire a pielii.

Gălbenele: Calmează și cicatrizează, reducând iritațiile și roșeața.

Nalbă mare: Proprietăți emoliente și antiinflamatorii.

Ulei de lămâie: Tonifică și stimulează circulația sanguină.

Zeolit: Mineral cu capacitate mare de absorbție a toxinelor, oferind un efect de gomaj ușor.

Gelul de duș cu Aloe Vera și Tea Tree:

Gelul de duş cu Aloe Vera şi Tea-Tree purifică şi revigorează pielea datorită ingredientelor active din plante și uleiuri naturale presate la rece din compoziția lui. În formula acestui gel de curățare sinergia uleiurilor esențiale de tea-tree, lămâie, cajeput și roiniță asigură efecte antiseptice, purifică şi revigorează pielea.

Tea-Tree: Antiseptic puternic, ideal pentru pielea grasă și predispusă la acnee.

Lămâie: Efect antibacterian, tonifiant și de stimulare a circulației sanguine.

Cajeput: Calmant și revigorant.

Roiniță: Stimulează mintea și redă energia, fiind benefică pentru diferite afecțiuni ale pielii.

Extract de mesteacăn: Proprietăți antioxidante și hidratante.

Gelurile de duș de la VivaNatura sunt disponibile în magazinele naturiste, Bebe Tei, Farmacia Tei, Hiper-Farmaciile Dr. Max. Toate comenzile plasate pe vivanatura.ro sau telefonic la 0751 078 171 beneficiază de 33% reducere și de transport GRATUIT la cumpărături de minim 180 lei.

Despre GENNA CO SRL

S.C. Genna Co SRL, companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag ajuta, prin formulele naturiste de sanatate pe care le-a creat, pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, care cauta o forma de preventie sau tratament mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura, sa castige incredere ca natura are solutii, chiar si pentru cele mai neasteptate simptome si afectiuni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genna-co-srl/de-vorba-cu-natura-gelurile-de-dus-naturale-de-la-vivanatura