Deodorantele naturale de la VivaNatura, o alegere sănătoasă pentru tine!

BUCURESTI - 16 mai 2024

Comunicat tip General in Sanatate

Laboratoarele VivaNatura prezintă gama de deodorante roll-on naturale, o soluție eficientă și sănătoasă pentru combaterea mirosurilor neplăcute, fără a afecta funcționarea naturală a glandelor sudoripare. Aceste produse sunt deja disponibile pe piață și au câștigat încrederea consumatorilor datorită formulelor naturale și de origine naturală dezvoltate de Leonard Radutz.

rollon

Eficient, natural, romanesc

Leonard Radutz

Eleganță și prospețime – IDA Orhidee și Lotus

Deodorantul natural IDA Orhidee și Lotus are un conținut de 95,5% ingrediente naturale. Acesta este procesat la rece pentru a păstra proprietățile active ale ingredientelor naturale și nu conține aluminiu. Parfumul delicat de orhidee și lotus aduce un plus de rafinament, iar extractele de salvie, nalbă, gălbenele, mușețel, hamamelis și aloe oferă protecție eficientă și efect calmant asupra pielii.

Protecție și confort - Neutrino

Deodorantul natural Neutrino conține 98,5% ingrediente naturale și este destinat atât femeilor, cât și bărbaților, oferind un parfum neutru. Fără aluminiu sau parabeni, acest deodorant este ideal pentru utilizarea zilnică, oferind protecție împotriva mirosurilor neplăcute în toate cele patru anotimpuri. Uleiurile esențiale de roiniță, lavandă și salvie, împreună cu extractele de nalbă, gălbenele, mușețel și hamamelis, conferă o senzație de prospețime și confort.

Parfum delicat  - Spring Flowers

Deodorantul natural Spring Flowers, cu un parfum delicat de zambilă și tuberoză, este procesat la rece și conține 97% ingrediente naturale. Deodorantul Spring Flowers combate mirosurile neplăcute și are proprietăți calmante și de protecție a pielii, datorită ingredientelor precum salvie, nalbă, gălbenele, mușețel, hamamelis și aloe.

Ingrediente active

Toate deodorantele din gama VivaNatura sunt îmbogățite cu ingrediente active recunoscute pentru beneficiile lor asupra pielii:

Citrat de argint și lactat de zinc:

Acționează sinergic împotriva bacteriilor responsabile de mirosurile neplăcute.

Bisabolol natural (extract de mușețel):

Reduce roșeața și disconfortul, având un puternic efect antiiritant.

Extract de propolis:

Oferă efecte dezodorizante și previne aparitia iritațiilor.

Produsele sunt hipoalergenice, permit pielii să respire și nu închid porii, fiind astfel ideale pentru utilizarea pe tot parcursul anului, în toate anotimpurile. Sunt ideale pentru zonele predispuse la transpirație sau cu mirosuri neplăcute: axilar, inghinal și picioare.

Deodorantele de la VivaNatura sunt disponibile în magazinele naturiste, Farmacia Tei, Bebe Tei și Hiper-Farmaciile Dr. Max.

Pe vivanatura.ro sau telefonic la 0751 078 171 beneficiati de 33% reducere și de transport GRATUIT la comenzi de minim 180 lei.

Despre GENNA CO SRL

S.C. Genna Co SRL, companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag ajuta, prin formulele naturiste de sanatate pe care le-a creat, pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, care cauta o forma de preventie sau tratament mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura, sa castige incredere ca natura are solutii, chiar si pentru cele mai neasteptate simptome si afectiuni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genna-co-srl/deodorantele-naturale-de-la-vivanatura-o-alegere-sanatoasa-pentru-tine