Foloseste Varicastan de la Vivanatura si bucura-te din plin de vara!

BUCURESTI - 13 iunie 2024

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate

A venit vara! Toate anotimpurile au farmecul și frumusețea lor, dar parcă vara are ceva special, totul în jur e plin de viață, de veselie, vacanțele sunt mai pline de bucurie, oamenii mai fericiți. Însă nu pentru toată lumea căldura verii si expunerea excesiva la soare este la fel de benefica.

Varicastan

Eficient, natural, romanesc

Leonard Radutz

Chiar daca persoanele care suferă de varice pot întâmpina probleme cauzate de căldură prin agravarea simptomatologiei bolii, folosind produsul Varicastan cu hamamelis si castan de la Vivanatura inclusiv acestea se poate bucura din plin de vara.

Dilatarea venelor din extremitățile corpului se face în funcție de debitul cardiac, care își dublează sau triplează volumul atunci când căldura este mare.

Vara, organismul face eforturi pentru a reduce temperatura corpului, iar vasele de sânge sunt cele care primesc excesul de căldură de la nivelul central al corpului și îl elimină prin contactul direct cu aerul atmosferic mai rece. Sângele este adus mai aproape de suprafața pielii pentru a ajuta corpul să se răcorească. Dar din cauza temperaturii ridicate, venele se dilată și crește fluxul sangvin la nivelul venelor afectate de insuficiența venoasă cronică și face ca varicele să pară mai mari, să se întindă, să se lungească mai mult. Acest lucru agravează disconfortul creat de simptomele varicelor- dureri, senzație de tensiune în gambe, picioare grele, contracții musculare, umflarea picioarelor.

Expunerea prelungită la soare distruge și colagenul din piele și face să slăbească vasele de sânge. Acest lucru va duce la varice mai proeminente după o zi de plajă.

Laboratoarele Vivanatura au o solutie 100% naturala pentru reducerea durerilor si inflamatiilor cauzate de varice. Aceasta este crema pentru masajul picioarelor cu hamamelis si castan, denumita Varicastan.

Actiunile acestei creme sunt:

-antiinflamatoare și regeneratoare, cu efecte de calmare și drenare a circulației sangvine la nivelul picioareloe
    -previne și combate varice, flebite, tromboze, crampe dureroase, insuficienţă venoasă şi limfatică
    -creste tonusul capilarelor fragilecontribuie la vindecarea hematoamelor, a vânătăilor şi a luxaţiilor
    -elimina senzatia de picioare grele
    -imbunatateste aspectul estetic al picioarelor

Prin ingredientele naturale active: castan, hamamelis, tataneasa, salcie, arnica, iedera, galbenele, Varicastan este un produs cu efect de protecție a capilarelor si care contribuie în același timp, la accelerarea micro-circulației de la nivelul pielii.

Se aplică printr-un masaj bland în mod regulat seara şi, la alegere, dimineaţa sau în timpul zilei. Masajul se realizeaza până când crema este absorbită în piele.

Varicastan este disponibil în magazinele naturiste, DM, Kaufland, Farmacia Tei, Bebe Tei, Hiper-Farmaciile Dr. Max, iar pe vivanatura.ro beneficiați de 33% reducere și transport GRATUIT la comenzi de minim 180 lei.

Pentru mai multe informații despre Varicastan, modul de utilizare si beneficiile sale, vă invităm să contactați  VivaNatura telefonic la 0751 078 171 sau să vizitați website-ul nostru https://www.vivanatura.ro/.

Despre GENNA CO SRL

S.C. Genna Co SRL, companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag ajuta, prin formulele naturiste de sanatate pe care le-a creat, pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, care cauta o forma de preventie sau tratament mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura, sa castige incredere ca natura are solutii, chiar si pentru cele mai neasteptate simptome si afectiuni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genna-co-srl/foloseste-varicastan-de-la-vivanatura-si-bucura-te-din-plin-de-vara