Trateaza celulita intr-un mod simplu, la tine acasa, cu ajutorul Cremei Anticelulitice de la Vivanatura

BUCURESTI - 17 mai 2024

Comunicat tip General in Sanatate

Celulita este denumirea medicală pentru pielea plină de noduli pe care o vezi adesea pe șolduri, coapse și fese. Din păcate, femeile suferă mai des de această afecțiune cosmetică frustrantă și poate apărea încă de la pubertate.

Crema anticelulitica

Eficient, natural, romanesc

Leonard Radutz

Ea se produce atunci când celulele adipoase se acumulează și împing împotriva pielii, în timp ce cordoanele conjunctive care leagă pielea de mușchi se trag în jos, creând acele gropițe semnalizatoare.

Celulita este prezentă la mai mult de 80% dintre femei, dar devine vizibilă mai des din cauza:

- Dezechilibrelor hormonale care afectează fluxul sanguin și producția de colagen,

- Factorilor genetici care predispun la celulită,

- Unui stil de viață nesănătos, mai ales dacă ești inactivă și mănânci alimente bogate în zaharuri.

Crema anticelulitica cu guarana si ceai verde de la Vivanatura conține un complex de 98% substanțe naturale, ce au un rol puternic de ardere a grăsimilor. Extractele de guarana, ceai şi cafea verde stimulează microcirculaţia, lipoliza şi conferă fermitate pielii.

Cofeina aplicata local, pe piele, are urmatoarele efecte:

1) Promovează circulația și fluxul sanguin, ceea ce poate ajuta la reducerea aspectului celulitei, prin netezirea pielii cu gropițe.

2) Are, de asemenea, un efect astringent și de tonifiere a pielii, oferind coapselor tale un aspect mai revigorat și revitalizat. Datorită proprietăților sale astringente, cofeina micșorează aspectului porilor și reduce producția de sebum.

3) Cofeina este un antioxidant puternic și poate oferi numeroase beneficii pielii. Când este aplicată local, protejează pielea de radicalii liberi dăunători, molecule ce contribuie la apariția semnelor de îmbătrânire. În plus, reduce aspectului liniilor fine, ridurilor și a altor semne de îmbătrânire. Folosirea ei este o modalitate puternică de a-ți menține pielea fermă și tânără cât mai mult timp posibil.

4) Reduce roșeața. Cofeina are proprietăți antiinflamatorii, ceea ce înseamnă că poate ajuta la calmarea pielii iritate. De asemenea, este vasoconstrictivă și provoacă îngustarea vaselor de sânge de sub piele, cu efect de reducere a aspectului de roșeață și inflamație. De aici și folosirea ei pentru îngrijirea pielii sensibile sau predispusă la iritații.

5) În plus, cofeina s-a dovedit ca având un efect diuretic ușor, ce ajută la eliminarea excesului de lichide din organism, netezind aspectul umflăturilor de sub piele și previnind acumularea excesivă de grăsime în celule.

Uleiul de lămâie şi grapefruit au un efect remarcabil asupra celulitei. Ele ajuta la hidratarea și hrănirea pielii, lăsând-o catifelată și parfumată.

Crema anticelulitica se aplică de două ori pe zi. Dacă masajul se realizează cu mişcări ferme, de netezire, fricţiune şi frământare, eficienţa cremei anticelulitice creşte.

Produsul este disponibil in toate magazinele naturiste, Kaufland,  Farmacia Tei,  Bebe Tei si Hiper Farmaciile Dr Max, iar pe site-ul vivanatura.ro il puteti achizitiona cu 33% reducere. La comenzi peste 180 RON transportul este gratuit!

Pentru mai multe informații despre produsele Vivanatura și despre beneficiile lor, vă invităm să vizitați site-ul sau să ne contactati la numărul de telefon 0751 078 171.

Despre GENNA CO SRL

S.C. Genna Co SRL, companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag ajuta, prin formulele naturiste de sanatate pe care le-a creat, pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, care cauta o forma de preventie sau tratament mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura, sa castige incredere ca natura are solutii, chiar si pentru cele mai neasteptate simptome si afectiuni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genna-co-srl/trateaza-celulita-intr-un-mod-simplu-la-tine-acasa-cu-ajutorul-cremei-anticelulitice-de-la-vivanatura