Venele de tip păianjen nu mai sunt doar o preocupare a vârstei. Îți prezentăm o soluție naturală pentru o problemă comună.

BUCURESTI - 14 mai 2024

Comunicat tip General in Sanatate

În timp ce venele de tip păianjen au fost adesea asociate cu vârsta înaintată, date recente arată o creștere alarmantă a prezenței lor printre tinerii de 25 de ani. Această problemă, care afectează atât aspectul estetic cât și confortul fizic, este în creștere, iar înțelegerea și tratarea ei sunt esențiale pentru sănătatea și binele nostru.

Varicastan

Eficient, natural, romanesc

Leonard Radutz

Venele de tip păianjen sunt acele vinișoare subțiri, de culoare albastră, violet sau roșie, care se văd sub piele, în special pe membrele inferioare. Acestea pot apărea ca linii subțiri sau ramuri și, deși rareori cauzează probleme de sănătate, pot fi o sursă de disconfort și stres pentru mulți.

Cauzele apariției acestor vene inestetice pot varia de la factori genetici la expunerea la soare în mod excesiv, utilizarea anumitor medicamente sau chiar sarcina. Cu toate acestea, odată ce venele de tip păianjen apar, mulți caută soluții eficiente pentru a le gestiona sau elimina.

În ultimele decenii, progresele în tratamentele medicale au deschis noi oportunități pentru persoanele care se confruntă cu această problemă.

Cu toate acestea, pentru cei care caută o alternativă naturală sau complementară la aceste tratamente medicale, extractul de castan a fost dovedit a fi o soluție promițătoare. Studiile recente au evidențiat eficacitatea acestui extract în gestionarea simptomelor asociate insuficienței venoase, cum ar fi edemele, inflamația și durerile de picioare de la finalul zilei.

Laboratoarele VivaNatura recomandă Varicastan (https://www.vivanatura.ro/produs/varicastan-crema-pentru-masajul-picioarelor-cu-hamamelis-si-castan-75-ml/), o cremă 100% naturală și de origine naturală, care utilizează extractului de castan pentru a oferi o soluție eficientă pentru venele de tip păianjen. Formula sa complexă, bazată pe extracte de plante și uleiuri naturale, acționează în multiple moduri pentru a îmbunătăți aspectul pielii afectate și pentru a sprijini sănătatea circulației venoase.

Varicastan nu numai că actionează la ameliorarea simptomelor specifice acestei tulburări circulatorii, dar și îmbunătățește aspectul picioarelor și oferă o stare de bine . Cu o aplicare constantă, de 2 ori pe zi, rezultatele pot fi vizibile și resimțite într-un timp scurt.

Varicastan este disponibil în magazinele naturiste, DM, Kaufland, Farmacia Tei, Bebe Tei, Hiper-Farmaciile Dr. Max, iar pe vivanatura.ro beneficiați de 33% reducere și transport GRATUIT la comenzi de minim 180 lei.

Pentru mai multe informații despre Varicastan și beneficiile sale, vă invităm să contactați  VivaNatura telefonic la 0751 078 171 sau să vizitați website-ul nostru https://www.vivanatura.ro/.

Despre GENNA CO SRL

S.C. Genna Co SRL, companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag ajuta, prin formulele naturiste de sanatate pe care le-a creat, pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, care cauta o forma de preventie sau tratament mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura, sa castige incredere ca natura are solutii, chiar si pentru cele mai neasteptate simptome si afectiuni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genna-co-srl/venele-de-tip-paianjen-nu-mai-sunt-doar-o-preocupare-a-varstei-iti-prezentam-o-solutie-naturala-pentru-o-problema-comuna