Vino sa ne cunoastem mai bine la Ezoteric Fest Timisoara 9-12 mai 2024

BUCURESTI - 9 mai 2024

Comunicat tip General in Sanatate

In perioada 9-12 mai 2024 la Centrul Regional de Afaceri Timisoara va avea loc cea de-a 28-a editie a festivalului Ezoteric Fest. Acesta este un adevarat regal al produselor naturiste, terapiilor alternative si complementare, literaturii specifice si diferitelor dispozitive folosite pentru aducerea unei stari de bine si sanatate fizica si emotionala.

ezoteric fest

ezoteric fest

 Eficient, natural, romanesc 

Leonard Radutz

Vivanatura va fi prezenta in cadrul acestui eveniment cu un stand special, oferind informații și sfaturi personalizate despre produsele noastre care pot fi achiziționate la un preț special cu 33% reducere. Este o ocazie unica de a ne cunoaste mai bine si de a descoperi si testa produsele noastre intr-un cadru prietenos si plin de inspiratie.

Suntem o companie romanesca, producatoare de cosmetice si terapeutice naturale care sunt derivate din ingrediente tradiţionale, autohtone (argilă, propolis, petrol). Producem în mod necesar, ce face bine oamenilor, având ca logo  ,,Munca este dragostea scoasa la lumina”  și pe buna dreptate pe produsele noastre găsiți scris „Făcut cu drag în UE, România”.

Am dezvoltat tehnologii proprii pentru obtinerea extractelor naturale din plante, cu ajutorul carora sprijinim oamenii să-și îmbunătățească sănătatea și bunăstarea.

Valorile brandului sunt reprezentate de sloganul „Eficient, Natural,  Romanesc”

Avem o acoperire de 100% pe teritoriul Romaniei si producem 80 de produse cosmetice si dermatocosmetice, reunite sub brandurile Vivanatura si Bebe Drag.

Te așteptăm cu drag să ne vizitezi și să descoperi puterea naturii în fiecare produs Vivanatura!

Data: 9-12 Mai 2024
Locație: CENTRUL REGIONAL DE AFACERI TIMIȘOARA

Orar: 10 -20

Pentru mai multe informații despre Vivanatura și produsele noastre, vă invităm să accesați website-ul nostru www.vivanatura.ro sau să ne contactați la numărul de telefon 0751 078 171 sau adresa de e-mail contact@vivanatura.ro.

Despre GENNA CO SRL

S.C. Genna Co SRL, companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag ajuta, prin formulele naturiste de sanatate pe care le-a creat, pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, care cauta o forma de preventie sau tratament mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura, sa castige incredere ca natura are solutii, chiar si pentru cele mai neasteptate simptome si afectiuni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genna-co-srl/vino-sa-ne-cunoastem-mai-bine-la-ezoteric-fest-timisoara-9-12-mai-2024