Vivanatura - Sponsor Principal al Campionatului European de Masaj, Sibiu, editia 12-14 Mai 2023

BUCURESTI - 27 aprilie 2023

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate, Sport, Cursuri

Live site

Campionatul European de Masaj, editia a treia ce se desfasoara la Sibiu. Vor fi invitati campioni de talie europeana si mondiala ce vor sustine si coordona ateliere de masaj Thai, Lomi-Lomi, masaj asiatic, masaj fara ulei, cat si combinatii cu semnatura personala. In cadrul campionatului vor exista 6 categorii de concurs. Publicul este asteptat la Sala Transilvania in zilele de sambata si duminica. Intrarea este libera.

poza campionat

"Eficient, natural, romanesc"

Leonard Radut

Sibiul este în acest an, gazda Campionatului European de Masaj. Aflat la cea de-a treia ediție, evenimentul va aduna în România, în orașul de pe Cibin, zeci de terapeuti veniți din treizeci de țări ale lumii. Participanții, care au o pasiune comună, și anume masajul, vor avea posibilitatea să dezvolte și să învețe noi tehnici de masaj aici, să concureze și să câștige premii importante. Evenimentul este organizat de Asociația „New Massage (NewMa)”.

Primele două ediții au fost organizate în 2019 în Italia, iar apoi în 2022 în Franța. Anul acesta evenimentul se desfasoara in România, aceasta fiind una dintre țările fondatoare ale Asociației „New Massage (NewMa)”. Campionatul va cuprinde 6 categorii de concurs: Best Spa Wellness Massage, Best Asian Inspired Massage, Best Western Inspired Massage, Best Sports Massage, Best Facial Massage si Best Massage International Division si va avea si 8 ateliere sustinute de fosti campioni mondiali din domeniu.

Sponsorul  principal Vivanatura va oferi tuturor castigatorilor premii constand in produse cosmetice si terapeutice naturale, fabricate cu drag in Romania. S.C. Genna Co SRL este o companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag, care prin formulele naturiste de sanatate, pe care le-a creat,  ajuta pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, in a cauta si a gasi o forma de preventie sau tratament  mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura. Produsele terapeutice realizate de aceasta companie, care se gasesc in orice magazin naturist, sunt folosite cu success de multi terapeuti din Romania in cabinetele lor pentru ameliorarea durerilor de spate, articulare, reumatice si musculare ale clientilor. In cadrul acestui eveniment Vivanatura va oferi mostre de produse terapeutice gratuite fiecarui participant/spectator/jurat, pentru ca lumea sa le cunoasca si sa se familiarizeze cu aceste produse extrem de eficiente, naturale si procesate la rece.

Sunteti asteptati la Sala Transilvania din Sibiu sambata 13 mai intre orele 8.00-19.00 si duminica 14 mai intre orele 8.30-14.00.

Despre GENNA CO SRL

S.C. Genna Co SRL, companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag ajuta, prin formulele naturiste de sanatate pe care le-a creat, pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, care cauta o forma de preventie sau tratament mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura, sa castige incredere ca natura are solutii, chiar si pentru cele mai neasteptate simptome si afectiuni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genna-co-srl/vivanatura-sponsor-principal-al-campionatului-european-de-masaj-sibiu-editia-12-14-mai-2023