Anunt incepere proiect Grant Horeca

Ilba - 4 ianuarie 2022

Comunicat tip General in HoReCa

Comunicat tip General in HoReCa

Sigle

Sigle

Anunt incepere proiect Grant Horeca

ILBA - 03 IANUARIE 2022

Comunicat tip General in HoReCa

 

SC GEORGIA FLORA SRL anunta lansarea proiectul cu titlul Schema de ajutor de stat Horeca(Grant Horeca) in conformitate cu prevederile OUG nr.224/2020 privind unele masuri de acordarea de sprijin financiar pentru intreprinderile din domeniul turismului , alimentatiei publice si organizarii de evenimente a caror activitate a fost afectata in contextul pandemiei de Covid-19, aprobata prin legea 159/2021 cu modificarile si completarile ulterioare si a OUG nr.77/2014 privind procedurile nationale in domeniul ajutorului de stat, precum si modificarea si completarea legii concurentei nr.21/1996. Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 6 luni, începând cu data primei plati din contractul de finanțare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului/ AIMMAIPE , respectiv 27.12.2021 Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC GEORGIA FLORA SRL prin acordarea de ajutor de stat sub forma de grant pentru Horeca.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni;

-achitarea obligatiilor fiscale, precum si a altor creante bugetare administrate de organul fiscal central, care se inregistreaza la plata la data acordarii ajutorului de stat, pana la expirarea perioadei de 6 luni de la data primei plati.

Valoarea proiectului este de 12.896 lei (valoarea totala) din care : 6.044 lei grant virat in data de 27.12.2021. Valoarea cofinantarii este de 0 lei.

Proiect finantat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului în calitate de furnizor

Judet: MARAMURES, localitate: ILBA nr. 272.

Persoana de contact

SESARAN NICOLETA

Tel.0745.524.630

Email: georgia.flora@yahoo.com

Despre GEORGIA FLORA

SC Georgia Flora SRL activeaza in zona Comert cu amanuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun