Gepetto Consult lanseaza un nou format al site-urilor

Brasov - 30 octombrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Traind intr-o era informationala fascinanta, in care comunicarea strategica are un rol crucial pentru mentinerea trendului ascendent al oricarui business, Gepetto Consult lanseaza un nou format al site-urilor sale.

Incepand cu luna noiembrie firma brasoveana pune la dispozitia celor care isi desfasoara activitatea in domenii precum exploatari forestiere, silvicultura, agricultura, pepiniere, urbanism, peisagistica, constructii, un site cu un nou design, complex si personalizat.

Noul format al site-ului www.gp1.ro , site care la inceput se vroia a fi un site de download, prezinta, acum, produsele in functie de domeniul de activitate in care vizitatorul isi desfasoara activitatea. Accesand domeniul de activitate, utilizatorul observa producatorii care au in gama lor produse destinate sectorului sau de activitate. www.gp1.ro este creat dupa sintagma \\\' Experienta ne invata mai mult decat cartile\\\' prezentand astfel nu numai datele tehnice ale utilajelor, ci si filme demonstrative in care aceste masini sunt exploatate.

Gepetto Consult prin noul design al acestui site a structurat gama de produse comercializate, prin imbinarea stilului tehnic cu cel artistic, astfel incat sa poata fi usor de accesat de catre toti utilizatorii.

Despre Gepetto Consult

In curand firma brasoveana va structura si va da un nou format si celorlalte doua site-uri ale sale www.gp2.ro si www.gepetto-consult.ro

Tel.: +0730 188888
Tel. / Fax: +0268-477983