Gepetto organizeaza demonstratii cu echipamente pentru pregatirea, ingrijirea si intretinerea solului.

Brasov - 4 octombrie 2010

Comunicat tip General in Administratie Publica

Gepetto Consult organizeaza saptamana aceasta, respectiv pe parcursul zilelor de 6 – 7 – 8 octombrie 2010, demonstratii cu echipamentele necesare pentru pregatirea, ingrijirea si intretinerea solului si a pasunilor.

Gepetto Consult si cu distribuitorul sau PanAgroteh, pe parcursul celor trei zile, vor face demonstratii cu diferite utilaje agricole, forestiere si pentru lucrari comunale atasate la tractoarele pe care PanAgroteh le promoveaza. Pe parcursul acestor zile vor fi prezenti la demonstratii, pentru a oferi detalii si pentru a va raspunde la intrebari, reprezentantul tehnic al Gepetto Consult,Viorel Cristea si reprezentanti ai firmei PanAgroteh.

Demostratiile vor avea loc la Biharia, judetul Bihor si sunt organizate pe tematici:
- Miercuri 6 Octombrie 2010 - Culturi de camp
- Joi 7 Octombrie 2010 - Pomicultura & Legumicultura
- Vineri 8 Octombrie 2010 - Silvicultura & Sector Comunal.

Clientii vizati sunt:
- primariile
- prestatorii de servicii
- directiile silvice
- directiile agricole
- fermele pomicole
- fermele legumicole

Despre Gepetto Consult

Echipa Gepetto Consult va sta oricand la dispozitie pentru mai multe detalii referitoare la demonstratii si la tehnicile pentru lucrari comunale prezentate in aceste zile – mulcer / tocator de resturi vegetale si tocator de crengi -, precum si la intreaga gama de produse pe care o comercializeaza si promoveaza.

Tel.: +0730 188888
Tel. / Fax: +0268-477983
+0368-413505
Adresa:Gepetto Consult s.r.l.