geric    

Comunicate de presa si evenimente pe tema geric

 • geric. Imagine lansare Programul National de Educatie pentru Fericire

  geric

  Bucuresti - 20 March 2013

  Comunicat de Asociatia Initiativa pentru Fericire

  Pe 28 Iunie 2012, Organizaţia Naţiunilor Unite a decretat ca Ziua Internaţională a Fericirii să se desfăşoare în fiecare an, pe 20 martie. Astăzi este deci, prima zi Mondiala a Fericirii, sărbătorită chiar şi in România. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: geric

  Vezi toate comunicatele de presa despre geric

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul geric.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la geric. Informatiile despre geric cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul geric, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la geric, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.