German Dental International Pune Timpul Dumneavoastra Pe Primul Plan

BUCURESTI - 12 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

German Dental International este cea mai noua si moderna clinica de sanatate si estetica orala din Romania, oferind servicii premium personalizate necesitatilor fiecarui pacient in parte. Pentru ca timpul dumneavoastra este pretios, German Dental International va ajuta sa obtineti intr-o singura zi dantura perfecta pe care v-ati dorit-o dintotdeauna.

German Dental International

German Dental International

 Clinica German Dental International vine in intampinarea persoanelor ocupate si a oamenilor de afaceri pentru care timpul inseamna bani. 

Dr. Eduard Petzak

Clinica German Dental International a fost infiintata din dorinta de a oferi pacientilor din Romania cele mai moderne servicii si tehnologii existente in domeniul stomatologiei la momentul actual.

Una dintre principalele dificultati intampinate de pacientii care au nevoie de ingrijire dentara este lipsa timpului. In stomatologia traditionala, chiar si stabilirea diagnosticului initial presupune mai multe vizite si operatiuni, iar pentru fiecare in parte pacientul trebuie sa aloce mult timp. In functie de complexitatea tratamentelor si a interventiilor ulterioare, acestea pot dura cateva luni. In acest context, sunt numeroase cazurile pacientilor care renunta la realizarea sau finalizarea lucrarilor si astfel, pe termen mediu si lung, dezvolta probleme medicale majore.

Utilizand cele mai moderne tehnici si mijloace existente, clinica German Dental International ofera solutionarea problemelor sistemului stomatologic in cel mai scurt timp: in doar 24 de ore echipa medicala poate realiza toate tratamentele si interventiile necesare pacientilor pentru care timpul este pretios. Astfel, procedurile de implantologie, endodontie, parodontologie si protetica, carora in mod traditional li se acorda un timp de executie de mare durata, la clinica German Dental International se realizeaza compact, cu maxima eficienta, in doar o zi. Utilizarea anesteziei generale garanteaza lipsa durerii si a oricarui stres sau disconfort. Pentru acest tip de proceduri compacte echipa medicala aloca toate resursele, iar clinica ofera multiple facilitati, inclusiv cazarea pacientilor in incinta, sub supraveghere permanenta de specialitate.

Metoda “one stop shop” este foarte uzitata in mediul medical international, oferind pacientilor toata ingrijirea de care acestia au nevoie in cadrul unei singure vizite, realizata intr-un interval minim de timp. Promovand acest concept acum si in Romania, clinica German Dental International vine in intampinarea persoanelor ocupate si a oamenilor de afaceri pentru care timpul inseamna bani. De acum, realizarea interventiilor stomatologice complexe nu mai inseamna alocarea unui timp indelungat, atat de important pentru pacienti, pentru ca la German Dental International rezultatele dorite se obtin in doar o zi.

Clinica German Dental International este amplasata in Bucuresti, intr-o locatie usor accesibila, pe Str. Soldat Simion Stefan nr. 40 (Sector 4). De asemenea, pe GermanDental.ro echipa medicala informeaza permanent publicul asupra celor mai noi tendinte in domeniu si ofera detalii despre serviciile integrate, pachetele speciale si ofertele promotionale oferite de clinica.

Clinica stomatologica German Dental International din Bucuresti a fost infiintata la initiativa medicilor romani dr. Christina Corina Petzak si dr. Eduard Petzak. Dupa ce a inregistrat succese importante pe piata germana, echipa medicala a decis extinderea activitatii de specialitate si in Romania, din dorinta de a oferi publicului roman servicii de cea mai buna calitate, gratie experientei dobandite in mediul international pe parcursul a 20 de ani.

Despre German Dental International

Clinica stomatologica German Dental International este specializata in estetica dentara, ortodontie, disfunctiile articulatiei temporomandibulare, biostomatologie si tratament cu laser. Oferim abordari personalizate nevoilor individuale de ingrijire, cu accent pe tratamentul pacientilor cu fobie dentara, tratamentul copiilor, facilitati speciale pentru oamenii de afaceri care au nevoie de tratamente compacte realizate in cel mai scurt timp, cu eficienta maxima.