Gestionarea riscului de credit

Definitie gestionarea riscului de credit

se utilizeaza o serie de masuri printre care: constituirea de garantii supravegherea atenta a limitelor autorizate la acordarea creditelor existenta unui sistem de centralizare a riscurilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Gestionarea riscului de credit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul gestionarea riscului de credit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la gestionarea riscului de credit. Definitiile termenilor despre gestionarea riscului de credit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la gestionarea riscului de credit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la gestionarea riscului de credit.