Cupa menstruală refolosibilă Softcup acum și în România

BUCURESTI - 28 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Retail, Farmaceutic

Compania Americană Evofem este specializata în sănătatea sexuală și de reproducere aducând în prim plan produse
de îngrijire personala, prevenirea bolilor, contracepția și produse de conceptie. Evofem activeaza doar in domeniul sănătății femeilor. Evofem oferă femeilor o mai mare libertate, confortul și controlul asupra sănătății lor reproductive și sexuală.
Dedicați și pasionați de problemele pe care le întâmpină femeilei lucrează pentru a le îmbunătăți viața, nu numai prin inovare, ci prin iubire, bunăvoință și prin cooperare cu alte persoane și organizații care au aceeași misiune. În România ajunge
prin intermediul companiei românești Gestione Sinistri Srl primul produs Evofem, cupa menstruală refolosibilă Softcup.

Cupa menstruală refolosibilă Softcup a fost proiectată de o atletă care își dorea un produs capabil să îi ofere  confort si rezistență un timp mai îndelungat, pentru a evita disconfortul si grijile cu privire la schimbarea absorbantelor/tampoaneleor în timpul activităților sportive. 

Softcup a fost lansat în 1996, dupa ce în prealabil au fost efectuate cercetări și teste care să indice calitatea produsului.

Dacă am descrie cupa menstruală refolosibilă Softcup  in trei cuvinte ar fi de ajuns sa spunem: sănătoasă, ecologică și economică! Softcup este o cupă menstruală refolosibilă flexibilă pentru uz intern, ce se plasează în jurul colului uterin.

Ea colectează, nu absoarbe, lichidul menstrual. Este hipoalergenică, nu conține latex și este foarte sigură atunci când este folosită corepunzător.

Totodata, Softcup lasă organismul exact așa cum este, fără picături, fără reziduuri, fără schimbări ale nivelului pH-ului sau bacteriilor.

Softcup permite femeilor să se bucure la maxim de toate momentele de viața lor chiar și în perioada menstruală, se pot duce la înot, pot desfăsura activitățile zilnice fără nici un impediment și de asemenea pot fi purtate în timpul actului sexual.

Comparativ cu produsele existente la ora actuală pe piață, cupa menstruală refolosibilă se bucură de un grad de adaptabilitate mult mai mare la cerințele clientelor.

Avantajele utilizării acestui produs fiind evidențiale și de specialiștii care s-au ocupat de studiile clinice și de testare.

Despre Rekze Laboratories

Gestione Sinistri Srl este unicul importator și distribuitor în România al produsului Softcup.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gestione-sinistri-srl/cupa-menstrual-refolosibil-softcup-acum-i-n-romnia